Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Foruma ilk geldiğimde farklı bir hesapla konu açmıştım ne almalıyım 1000 lik olmazda 600lük olur sözüne inananlardandım :D Neyse dostlar konuya geleyim sürekli ist. içinde trafikteyim işimden dolayı 4 teker araç kilometrem belkide 800bin olmustur ist. içinde şuanki aracım bile 285bin km de...
Merhabalar şimdi akıl vermek gibi olmasın benim bi projem var sizler sayesinde hayata geçebilir. PC lerde ve Telefonlarda DİSCORD diye bir uygulama var acaba bu uygulamayı forum üyelerine tanıtsak ve orada bir kanal açıp sohbetler edilmesi forum bünyesinde daha hızlı çözümler ile daha faydalı...
Selam arkadaşlar geçtiğimiz aylarda sosyal medyada dolaşan bi video vardı youtube da gezerken tekrar gördüm. Ne oldu bu arkadaşın davası bilen varmı birlik olduğumuzu gösterelim yalnız bırakmayalım.
https://youtu.be/QI3HGQt9eyk
Arkadaşlar ben bu sigortayı yaptırdım ama sigorta fiyatları değişmiş.Üzerime kayıtlı ilk araç
yamaha yzf r25 2016 model
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ----------
araç 0km de
Selam arkadaşlar Bugün motosikletimi teslim aldım ancak üzerime kayıtlı ilk araç olacağından sigorta fiyatları çok çıkıyor 1-2 firmaya soruşturdum sizlerden yardım beklediğim sorularım var.Motosiklet hakkında deneyimlerimden bahsedecek olursam plakasız oldugum ıcın kapalı alanda kullandım.Bazı...
Selam abiler,ablalar,dostlar forumda defalarca açılmış bi konu farkındayım sözü uzatmada sizlerin yardımını istiyorum..
İstanbul şehiriçi kullanmak amacı ile 250cc bi motosiklet almaya karar verdim 2 araç arasında kaldım
öncelikli aradığım özellikler 1.sorunsuz çalışsın uğraştırmasın 2.yakıt...
Herkese tekrardan selamlar uzun zamandır bir motosiklet sahibi olmak istiyorum ancak çekincelerim var ist. trafiği zamanımın çoğunu yolda geçirmeme sebep oluyor. Uzun süre dağ bisikleti sürdüm 14-20 yaşıma kadar ancak motosiklette hiç deneyimim yok bu yüzden çekiniyorum olurmu olmazmı öğrenciyim...