boju kullanıcısının son içeriği

1. B

Türkiye'de Giriş-Orta Segment Chopper Sahibi Olmak.

Royal enfield motorlarından şu ana kadar hiç kötü bir yorum görmedim fakat bir türlü sevemiyorum görünüşlerini maalesef:(
  2. B

Gv650 konusunda arayıp bilgi alacağım. Hyosung için ise biraz araştırırm. Eğer söylediğiniz gibi bir problem varsa tekrardan seçenekleri gözden geçirmem gerekiyor. QJ SRV250 nakit fiyatı 260 benda rock taksitli fiyatı 289. İkisi arasında benda Rock daha mantıklı geldiğinden dolayı qj ti...
  3. B

Herkese selamlar, Yaza doğru yaklaşıyoruz. Sevdiğim tarz olan tarzı bir motosiklet almayı düşünüyorum ancak Türkiye pazarında giriş–orta seviye chopper/cruiser seçeneklerinin oldukça kısıtlı. Bu sebeple hem fikir almak hem de önerilerinizi duymak istiyorum. Aklımda birkaç tane model var fakat o...
  4. B

CF MOTO CLC450

En nihayetinde her ne kadar İngilterede toplanıyor olsa da çin motoru satılırken epey değer kaybediyor. Japon değilse bu böyle. Hatta şu zamanda Japonlar bile ne fiyata satılıyor gördükçe üzülüyorum. Satarken yarı fiyatını yazmayı göze alarak alacağız artık.
  5. B

CF MOTO CLC450

Teşekkür ederim.
  6. B

CF MOTO CLC450

Evet özellikle bobber çok yakışıyor, yurt dışında çok daha tutuluyor bu çok daha fazla içerik var. Lastik konusunu incelemiştim ama haklısın evet. Bir şekilde çözülür gibi.
  7. B

CF MOTO CLC450

İnceleme videolarında pek kötü bir yorum ile karşılaşmadım. Sarı sitede 70 küsür ilan var 65i sıfır. 450 sr'ın bloğu kullanılmış fakat birkaç değişiklik var. Örneğin yağ pompa patlatmıyor, tork beygir değerleri farklı gibi gibi. Sadece bir kez denk geldim kullanıcı ise hasbihal ettik o da memnun...
  8. B

Özel yapım motosikletler

Daytona v 250 var depoda onu düşünüyorum üzerine dragstarın 650liğini koymayı düşünüyorum da işte uyar mı uymaz mı kaldırır mı kaldırmaz mı konuşulması gerek. Sadece düşünce yani şu anda üzerine ne koyulacağı konusu.
  9. B

Özel yapım motosikletler

Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim fakat asıl merakım zorluğundan çok bu iş hakkında bilgi edinmek. Yanlış anlaşılmak istemem bu bir zevk işi olduğunu acelem olmadığını ve ustadan kastım rastgele servis ustaları olamadığını belirtmemek benim hatam. Hafta sonlarıdır boş zamanlardır hobi...
  10. B

Özel yapım motosikletler

Garajım mevcut usta da dostum o konularda problemim yok sadece yukarda belirttiğim ksıımlarda git gel yaşıyorum. yorumun için teşekür ederim
  11. B

Özel yapım motosikletler

Usta yazdığım mesajı okursanız kendim yapacağımı ileri sürmedim teknik kısmı ustalar halledecek sadece aklımda olan soruları sorup mantıklı mantıksız olarak karar vereceğim. Böyle bir yargıyı vermeniz hiç hoş deeğil.
  12. B

Özel yapım motosikletler

Selamun aelyküm son zamanlarda bir projeye girmeyi düşünüyorum ama aklımda bazı sorular var: Sadece şasesi bırakılarak üzerindeki her şeyin değiştiği motor yapmanın avatajları ve dezavantajları nelerdir? iyi bir usta ile teknik konular haricinde muayene vesairede problem yaratacak bir durum var...
  13. B

CG 200 BLOK 300CC KARBÜRATOR

Torku muazzam 125ten 200 e geçme sebebim tork istememdi. O karşılandı fakat hızın bu kadar sabit kalacağını düşünmemiştim. Yani hız istiyorum. Ön dişliyi değiştim son hız değişmedi sadece hızlanması iyileşti.
  14. B

benim ilk motor bu 2024 model ve zamanında satmaya çalıştığımda 70k veriyorlardı kıyamadım 30-40k kadar zarar etmiş olacaktım öyle kaldı elimde sonradan 1741722184 Senin motorun marka modelini öğrenebilir miyim 1741722275 Yıaaani benim de isteğin o tarz aslında ama tabi blok kırma gibi...
  15. B

O konuda haklısın. En temizi hiç bulaşmadan yenisi. Fakat işte onlara 200k vermektense (chopper'lar türkiye pazarında en az) birkaç bin tlye daha fazla verim almaya çabalıyoruz. 1741718352 cgden kastım böyleli değildi ama olsun :d sonuç olarak haklısın 1741718433 200lük blokla da 150km/s pek...

Yeni mesajlar