bodrummert kullanıcısının son içeriği

1. B

Avans Ayarı

öncelikle hayırlı ramazanlar lifan tay100 cup motorumda avans ayarı yapılıyormu yapılıyorsa nasıl yapılıyor yardımlarınızı bekliyorum. ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:40 ---------- Ayriyetten 100cc motorlarda katalizör geri dönüşüm oluyormu
  2. B

Cup Alt Takım Maliyeti Hakkında Ortalama Fiyat Bilgisi

Selamın aleyküm öncelikle, 2013 LifanTay100 motorumun alt takımında ve kendinde yapılması gereken sorunlar var ben yazayım ortalama bilgisi olanlar bi fiyat verirse sevinirim : Arka Mafsal(beşik) 1-2 cm sağa sola oynama yapıyor , Motor Yağ yakıyor çalıştırınca sürekli egzozdan duman çıkma...
  3. B

Lifan Tay100 ufak bir sorun

selamın aleyküm değerli üyeler lifan tay100 motorum çok benzin yakmaya başladı geri dönüsüm katalitik konvertör gibi birşeyden olduğunu tahmin ediyorum , bir yardim sever cup motorların alt takımları aynı oluyor zaten , kendi motorumda kontrol etmem için resimli olarak geri dònüşüm sistemini...
  4. B

Lifan Tay 100 Sol Kumanda Sorunu

selamın aleyküm öncelikle değerli üyeler , lifan tay100 motorumun sol taraftaki far açma sinyal v.s kumandası bozuldu , internette set olarak socket kısımlarıyla birlikte satılıyor fakat ramzey 100cubun.Sonuç olarak ramzey100cub sol kumandası lifan tay100e uyarmı acaba ?

Yeni mesajlar