blackman2004 kullanıcısının son içeriği

1. blackman2004

RS 200 Fren Diski Çizilmesi - Destek Lütfen ..

Arkadaşlar Merhaba , motorumun balataları ve zinciri epey eskidiğinden topyekun bu parçaları yenileri ile değilştirdim birkaç gün önce fakat dün akşam fark ettim ki ön disk balata yerindeki parça bir vidası eksik takıldıgı için sallanıyordu , elimle kontrol ettiğimde biraz oynuyor , bilemedim ...
  2. blackman2004

İlk kazam ve arkasından yüze vuran acı ve kendine duyulan öfke ifadesi

Arkadaşlar olaya nasıl başlasam bilemiyorum... Moralim çok bozuk ve inanın çok gerginim. Siz de benim gibi aranızda ufak badire atlatanlardan iseniz, ne dediğim ne demeye çalıştığımı çok iyi anlamışsınızdır; yada anlıyorsunuzdur. Yaklaşık 3-4 aydan beri 2.El aldığım RS200 üm ile yine cumartesi...
  3. blackman2004

Bu sitede MotoChat muhakkak eklenmeli ..

Arkadaşlar konu kirliliği ve kalabalığının aynı zamanda önüne geçmiş olmaz mıyız yada daha aktif vakit geçirelieceğimiz dinamik bir forum scripti aynı zamanda beraberinde Chat özelliği devreye girmeli böylelikle şıkır şıkır site olur çok daha cazip dururdu diye düşünüyorum ..
  4. blackman2004

Maslak Oto Sa./Ümraniye'de tanıdıgınız ufak grenaj tamiri yada bakım ustası ?

Arkadaşlar öcelikle herkese bu kış ayında sıcak , keyifli sürüşler diliyorum sizlerden ufak bir ricam olacak Maslak da Oto Sanayi de yada Ümraniye tarafında grenaj tamiri ve bakımı yapabilecek ustası olan sürekli gittiği bakım yaptıgı güvenilir var mıdır kimi kimsesi.
  5. blackman2004

Seni uzaktan da olsa sevmek ne kadar güzeldi ! (İroni içerir) ..

Ta ki düne kadar böyleydi rüzgar gibi geçti herşey bu sabaha uyandıgımda yaşananlar geride kaldı ,kaldı mı acaba hala içim acıyor gençler,yoldaşlarım. Bilen varsa sayfa'yı yeşillendirsin acımı dindirin sizlerin yorumları tecrübeleri çok önemli. Neyse uzatmadan sizlere şansölyem ile yaşadıgım acı...
  6. blackman2004

Megelli Daha Almadan arıza çıkardı .. (Kullanıcıları varsa lütfe yardım ..)

Arkadaşlar öncelikle kimseden azar,ne bilim yuhalanmak için falan yazmadım ama sıkıntı yok alma kardeşim,ahmak mısın,yada mal'sın diyenler olacaktır bütçem buna izin veriyor maalesef o kadar tuzu kuru değilim kendimce yaşım 29 gelecek adına kaygılarım var olmasa neden olmasın e malum düşecek...
  7. blackman2004

Motorsiklet Ekipman Satış (Tavsiye)

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba Yakın zamanda inş bende aranıza katılıp sizlerle beraber bu heyecanı yaşayacağım fakat 4 mevsim mont yada kask gibi ekipmanlara da haliyle ihtiyacım olacak bildiğiniz uygun fiyatta alabileceğimiz yerler var mıdır int almak aslında çok mantıklı benim üst...
  8. blackman2004

Uygun oran , uygun banka seçimi (motorsiklet alımında kredi seçimi tercihi)

Arkadaşlar Yakın zamanda bildiğiniz duydugunuz 10-13 bin bandında uygun oranda az mağduriyetle daha dogrusu dosyası,sig felan derken epey bir masraf da yanına yapıştırıyorlar tüm bunları hesap ederek bahsettiğim gibi kredi çekebileceğimiz hangi bank var mesela ben Vakıf ve Halk devlet bünyesinde...
  9. blackman2004

Sıfır Megelli250R Nereden temin edebilirim ..

Arkadaşlar Başlangıç Motoru olarak Megelli250R almayı düşünüyorum fakat her yerde arıyorum soruyorum bir benmiyim bilmeyen yok bulamıyorum kaldı ki bu olmadı diyelim Marantha Thunder250R düşünüyorum tavsiyleriniz nedir yada düşüncelerinizi alailir miyim .. tşkler

Yeni mesajlar