blackfish kullanıcısının son içeriği

1. B

yurt dışına çıkıyorum motoru satmak en kolay yol mu olur?

arkadaşlar merhaba, başlığa derdimi yazdım aslında :) bosna hersek e gidiyorum 2 haftaya. çalışacağım orda. motoru satmak için ilana koydum bugün duke 200 abs 10 bin km 1 yıl kullandım(link vermeyeceğim kimse kızmasın :) zaten duke sayfasına yazdım). paraya ihtiyacım olur diye motoru satmayı...
  2. B

2. motosiklete geçmek

arkadaşlar merhaba, 8k kmdir duke 200 abs kullanıyorum. haftaiçi iş, haftasonları ve tatilde gezi böyle kullanıyorum. motosikletten sıkılmadım pek ama değiştirmek istiyorum mümkünse cc büyütmek. daha çok farklı bir tecrübe olması için. uzun yolda rahat olması, şehir içinde pratik olması önemli...
  3. B

virajda düşme

merhabalar, geçen hafta istanbul marmara forumun önündeki E-5 bağlantı yolundaki köprüden sola virajda düştüm. hızım yaklaşık 30-40 civarıydı. önce sağa bir viraj vardı. ona biraz hızlı girdim. hızımı düşürdüm. sonra sola virajda, virajın tam ortasındayken sanırım ön lastik kaydı. motorla...
  4. B

moto guzzi stone 750 alınır mı?

arkadaşlar merhaba, böyle bakınırken klasik retro motorlardan stone 750 yi gördüm. özel fiyat 33 bin, normal fiyatı 11 bin euro ymuş. şimdi son motorum olacak şekilde alınır mı sıfır 2015 model. euro daha da yükselecek adamlar sanırım şimdikileri de eski kurdan satıyorlar, para lazım. neyse...
  5. B

25.04.2016 E-5 cevizlibağ-edirnekapı arası kaza

arkadaşlar bugün saat 15.30-16.00 arası araba ile E-5 ten giderken, 2 kurye arkadaş cbf 150 ya da onun gibi commuter ile çene açılır kasklarının önünü açık emniyet şeridinde baya ağır ağır giderken muhabbet ediyorlardı. ben yanımdaki arkadaşa onları gösterip açıkcası küfür ederken arkadan cbr...
  6. B

TVS Apache 180

arkadaşlar benim arkadaş motor ararken bayiden bunu önermişler. Var mı kullanan? 7200 lira fiyatı 17bg http://www.tvsturkiye.com/apache-rtr-180-teknik.asp
  7. B

naked şehir içi - uzun yol kullanımı?

arkadaşlar merhaba, 4000 km oldu duke mle burdayız. iki gün önce de ilk uzun yol tecrübemi ist ankara gidiş dönüş 1000 km yaptım. tecrübelerimden bahsedip bir kaç konuda fikir danışmak istiyorum. öncelikle motorumu daha çok şehir içi kullanıyordum. sık sık 20-30 km mesafeler olarak gidip...
  8. B

istanbul ankara ilk uzun yol tecrübesi öneri-tavsiye

merhaba arkadaşlar. yarın ya da cumartesi duke mle bir-iki gün için ankaraya gideceğim. ilk uzun yol tecrübem olacak. istanbul için 2500 km tecrübem var. motorumda arka bagaj yok. ufak bir sırt çantası ve arka sele üstüne file gibi birşeyle ufak bir kaç eşya ve 2. kaskı alacağım yanıma...
  9. B

regal raptor daytona arkadaşıma ilk motoru alıyoruz

arkadaşlar merhaba arkadaşıma 2013 5000 km de daytona 250 alacağız. motor 7750 yazılmış malum sitede. motora baktık çok temiz görünüyor. kağıthane tarafında bir motorcu satıyor. herhangi bir tavsiyesi olan var mı? lastikler çok iyi görünüyor ama 3 yıllık muhtemelen. motoru çalıştırdık hafif...
  10. B

selamlar ( geç oldu belki ama )

merhabalar 2-3 aydır buralardayım ben de. şimdi gördüm burayı. 27 yaşındayım. 2 aydır kullandığım ilk motorum duke 200. istanbulda yaşıyorum. karlı günler hariç motoru sürekli kullanıyorum. mühendisim takip edebileceğim intertten bi grup, yer gibi bişi arıyorum. motorumun herşeyini kendim takıp...
  11. B

noter sonrası ruhsat çıkarma

arkadaşlar merhaba. motorumun satışını aylar önce yaptım. adresime ruhsat gelmedi. emniyetten "tescil ve trafi belgesi tebdil işlemi" randevu aldım. randevu kağıdında şunlar yazıyor; Araç Tescil Belgesi Ücreti: 76,50 TL Motorlu Araç Trafik Belgesi Ücreti: 102 TL Aracın MTV Borcu Olmayacak Ve...
  12. B

koruma demiri boyama

arkadaşlar merhaba. aşağıda fotoğraftaki turuncu koruma demirini siyaha boyamak istiyorum. nasıl durur, nasıl yapılır, sizce ya da yapan var mı? bir de nasıl bir boya ile mümkünse marka tip verebilecek var mı?
  13. B

sıkışık trafikte aralardan gitmek

arkadaşlar merhaba. forumda bu konunun doğruluğu yasallığı üzerine tartışmalar olmuş. benim sorum tamamen duran bir trafikte ya da çok ağır trafikte iki şerit (araba) arasından ya da sağ şeritte araba - kaldırım arasından geçmenin tekniği nedir? bazen ben dar diye girmek istemiyorum araya...
  14. B

düşdük acaba niye?

nihayet ilk düşüşümü yaşadım. ara yoldan baya dik bir sola dönüş vardı. hızım çok düşüktü. tam döndüm derken motor sola düşer gibi oldu. sol ayağımı yere koyup tutmaya çalıştım ama çok fazla direnemedim. bıraktım motoru. ayaklık baldırıma çarptı. ben düşmedim motor düştü yani. ben de hafif bi...
  15. B

ruhsat işlemleri

Arkadaşlar merhaba, 24 kasımda aldığım motorumun sigortasını 4 aralıkta yaptım. ruhsat adresine gelir dediler ama 24 aralık itibariyle henüz bişey gelmedi. ki bu süre geçici ruhsatımın son günü. eminim daha önce yazılmıştır ama istanbul içi herhangi bir emniyet müdürlüğüne gidersem halledebilir...

Yeni mesajlar