Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar.
Eskişehir osmangazi üniversitesindeki 20 günlük Umut bebek için 0rh- kan gerekiyor. 20-25 günde bir kanı değiştirilerek 4 ünite kan verilecek. Kızılay'a telefon numarasını verip 1 milyara kan verecek insanlarıda duyduk. Bebeğin babasının telefon numarası;
Murat ANIL : 0554...
Merhabalar arkadaşlar 10-13 Ağustos civarında tatile gitmeyi düşünüyoruz. Erdek civarında 20 - 50 TL arası pansyonlar olduğunu duyduk ama malesef bulamadık. aradık ama 75 - 150 arasında değişiyor. Bilgisi olan arkadaşların yardımı olursa sevinirim.
Tüm MT ailesine selamlar;
Size bir öneride bulunmak isterim bizim ağzımız yanmak üzere. Hepsi benim dikkatsizliğimden.
Doğalgaz tesisatı kuran firma bizi arayarak zehirlenmelerden dolayı doğalgaz cihazının zorunlu hale geldiğini dile getirmiş ve gelip takacaklarını söylemişler. Ne güzel hizmet...
Herkese Merhabalar;
Hyosung GT250R araştırdım buldum. Fiyatlar konusunda insan ister istemez tereddüt ediyor ya aldıktan sonra bi sorun olduğunu anlarsam diye.
İlk öncelikle alınacak motor elbette Bir hyosung bayisinde test edilecek. Ancak ilk görünüşte sesden görüntüden v.s...
Tüm üyelere selamlar. Uzun zamandır takip ediyorum tanışmak bu güneymiş. Kuzenim ile (Macrol500) daha önce iftar yemeğine arabam ile gitmiştim.:P(aşağıdaki resimdeyim) onu satttım Siyah CBR12R alacaktım ağustosta verilen bi ilan. hala alacağım. Motor rehinliymiş. Rehini kaldırmak için istediği...