Hyosung GT250R için Motor ustalarından Yardım istiyorum.

Herkese Merhabalar;

Hyosung GT250R araştırdım buldum. Fiyatlar konusunda insan ister istemez tereddüt ediyor ya aldıktan sonra bi sorun olduğunu anlarsam diye.

İlk öncelikle alınacak motor elbette Bir hyosung bayisinde test edilecek. Ancak ilk görünüşte sesden görüntüden v.s. nedenlerden anlaşılabilecek bir durum söz konusu ise bana ve motor almak isteyenlere yardım edebilecek ustalar bu konuda yazarlarsa çok sevinirim.

Herkese teşekkürler,:rendeer:

Sen ilk başta kasasını kontrol edeceksin ; Özellikle deposuna bak.. Eziği var mı ; Grenajlarda kırık cizik var mı diye..
Sonrasında motordan anlamıyorsan sesinden felan anlamazsın ; götüreceksin servise ; orda söylerler sana :)
Bu arada motoru alacağın zaman motordan anlıyormus gibi davran ; sesinni dinle ; önden arkadan lastikleri incele :)

Hımm buradaki ipucu anlar ayağına yatmak.:)

Dediğin gibi sonrasında servis en iyisi.

Teşekkürler cevabın için.

benımde bıldıgım şeylerı yazayım 1 on arka frenı sık on gobekte boşluk varmı bak 2 lastıklerı tek noktada tut arka lastıgın arkasından bak on lastıge çarpıkmı 3depoyu salla 4lastılerı elınle tut salla 5fren kalıperlerıne bak sala 6motosıklete gaz verıdın gıbı saat gıbı sayması lazım gazı zaten kokledınımde zarul zurul edıyosa normal degıl 7eletronık aksamlarına bak ekran far vs abı aklıma bunlar gelıyo senı zaten ıdare eder

öncelikle usta falan deilim kendi çapımda bilgim vardır bu konuda ama bende ekleyeyım once motoru al bi test sürüşü yap fren vites debriyaj vs. kontrolu sana ait olan aksamları ii ce kurcala motoru rolantıde calısırtırırken ii dinle egzos dumanının rengine bak sonrada serviste rutın olan testlerden geçir al sana muyene aklında soru işareti kalmaz:)

Bugün birisi ile konuştum ve araştırdım hyosungdan rahatsız olanlar zor satanlar servisle ilgil problem yaşayanlar mevcut bunun üzerine CBR 125R almam konusunda düşündüm;

Yeni bir Araştırma Sonucunundada Kanuninin çıkarttığı ST Kanuni Modelinde yani hyosung GT250R, Enjeksiyonlu ve Krankmili kırma problemi devir kesici ile ortadan kaldırılmış. Şimdi taksit imkanları çok kolaymış.

İlgili firmaya Servis , Garanti gibi konularda bi mail attım ve cevap bekliyoum. Cevap ulaşınca buraya devamını yazacağım.

Son düzenleme:
hız kesici (devir kesici ) yok st de.. basbaya kökledinmi devir saati sonu ile buluyo :) benim vardı ordan biliyorum.

Banka Kredisi ile 36 Ay taksitle 8.750 ye satılıyor. Normal değilmi ? Hyosung bile 7999 Civarında. Çok Kafası karışıyor insanın =)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar