BLACK_WHİTE kullanıcısının son içeriği

1. BLACK_WHİTE

SATILIK SCARABEO 500cc ABS

FİYAT 9.500 YTL TAKAS olur. Son olarak istanbul - bodrum turu yaptım. Ailem ve Nişanlım motosiklet kullanmamı istemediğinden kesin olarak satıyorum. Motosikleti garaja çektim ve kullanmıyorum. Ciddi alıcılar ararsa sevinirim. İstediğiniz saatte arayabilirsiniz. Teşekkürler MODEL :SCARABEO...
  2. BLACK_WHİTE

SCARABEO 500cc ABS

FİYAT 9.500 YTL TAKAS olur. Son olarak istanbul - bodrum turu yaptım. Ailem ve Nişanlım motosiklet kullanmamı istemediğinden kesin olarak satıyorum. Motosikleti garaja çektim ve kullanmıyorum. Ciddi alıcılar ararsa sevinirim. İstediğiniz saatte arayabilirsiniz. Teşekkürler MODEL :SCARABEO...
  3. BLACK_WHİTE

SATILIK APRILIA SCARABEO 500cc ABS

FİYAT 10.000 YTL 200 veya 250 cc lik scooter TAKAS olur. Son olarak istanbul - bodrum turu yaptım. Ailem ve Nişanlım motosiklet kullanmamı istemediğinden kesin olarak satıyorum. Motosikleti garaja çektim ve kullanmıyorum. Ciddi alıcılar ararsa sevinirim. İstediğiniz saatte arayabilirsiniz...
  4. BLACK_WHİTE

Satilik Scarebeo 500 Abs

Araba aldığımdan ve kullanmadığımdan dolayı motosikletimi satıyorum. Daha önceki ilanda fiyat farklıydı acil nakite ihtiyacım vardı. Motosikleti garaja çektim olacak arkadaşı bekliyorum. Peşin verildiği taktirde pazarlık payı vardır. Ödeme konusunda her iki tarafı üzmeyecek şekilde taksit...
  5. BLACK_WHİTE

2006 Regal Raptor class[SATILMIŞTIR]

APRILIA - Scarabeo 500 ABS 2006 Scooter aldığımdan dolayı çok sevdiğim motosikletimi satıyorum. satmayacağımı düşünerek değişmesi gereken parçaların hepsini çin malı olmayan parçalarla değiştirdim. Bugün parçaların ödediğim fiyat 400 ytl, ciddi olarak almayı düşünen arkadaşlar varsa her konuda...
  6. BLACK_WHİTE

2006 Regal Raptor Class[SATILMIŞTIR]

APRILIA - Scarabeo 500 ABS 2006 Scooter aldığımdan dolayı çok sevdiğim motosikletimi satıyorum. satmayacağımı düşünerek değişmesi gereken parçaların hepsini çin malı olmayan parçalarla değiştirdim. Bugün parçaların ödediğim fiyat 400 ytl, ciddi olarak almayı düşünen arkadaşlar varsa her konuda...
  7. BLACK_WHİTE

regalci olmak için ilk adım

merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 - 4 aydır sizlerin motosikletler hakkındaki görüşlerinizi takip ediyorum. sonunda kararımı verdim ve regal raptor almaya karar verdim. 5 gün içerisinde aykon dan gidip alacağım almadan önce sizlerin bir defa daha görüşlerinizi söyleminizi istiyorum. eğer toplu alım...