regalci olmak için ilk adım

merhaba arkadaşlar
yaklaşık 3 - 4 aydır sizlerin motosikletler hakkındaki görüşlerinizi takip ediyorum. sonunda kararımı verdim ve regal raptor almaya karar verdim. 5 gün içerisinde aykon dan gidip alacağım almadan önce sizlerin bir defa daha görüşlerinizi söyleminizi istiyorum. eğer toplu alım yapacaksanız ben alacak arkadaşlardan haber bekliyorum.

foruma hoşgeldin.
regal iyi seçim... toplu alıma gelirsek, bütün bilgiler ilgili topikte mevcut zaten. orada olmayan bilgi yok demektir, sonra ne zaman alıyonuz gibi sorular sorma yani.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ailemize hoşgeldin:rendeer: Şimdiden almayı düşündüğün regalin hayırlı uğurlu olsun o zaman :rendeer:

Black_White,Hem hoş geldin diyorum sana,:rendeer: hem de bir Regalci olarak seni kararından dolayı kutluyorum.
Sevgiler.

Hoşgeldin,
toplu alımla ilgili sorun varsa ilgili topiğe yazabilirsin hiç çekinme.
Sevgiler.

izmir/karşıyaka dan selemlar hoş geldin.
sevgi ve saygıyla kal.

Motosikleti
Su Motoru
Hoşgeldin. Daha önce hiç selesine oturmadığın bir motosikleti almak ne kadar doğrudur bilemem ama hayırlısı olsun ...

eyvallah arkadaşlar bundan sonra size daha çok mesaj yollayıp regal raptor hakkında bilgiler alacağım. tabi sizler cevap verirmisiniz bilmem. inşallah regalciler yaza doğru bir gezi düzenler hep birlikte gezme şansı buluruz. toplu alımlarda sizlere katılamayacağım. ( bu konuda üzgünüm ) watercolours arkadaşımıza istemiş olduğu bilgileri göndersem bile işlerimin yoğunluğundan dolayı yerine getiremeyebilirim. arkadaşımı zor durumda bırakmamak için toplu alımlara katılamayacağım.
görüşmek dileğiyle

benim için farketmez black. listeyi ben tutmuyorum artık :)
ama tabii ki listedeyim ve regal alacağım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar