bishbashbosh kullanıcısının son içeriği

1. B

Yunus polislik mantıklı mı?

Ailem oldukça baskıcı bir aile. Bu sene benim son hakkım olduğunu söylüyorlar sürekli. Sınav yaklaştıkça tedirgin olmaya başladım aslında yunus polislik bu yüzden bana cazip geliyor. Ailemden daha hızlı kopup kendi ayaklarımın üstünde durabileceğim. Ama eğer üniversite okursam bu bağlılık devam...
  2. B

Abi ne açlık sınırı 45k maaş alıyorlar. Ben hali hazırda borsa ve kripto para ile uğraşıyorum. Bu ikisi bana harçlık çıkartmak için yetiyordu, bütün bir lise hayatımda babamdan hiç harçlık almadım. Benim düşüncem yunus polislikten kazandığım paranın bir kısmını düzenli olarak borsaya koymak...
  3. B

Dediğim gibi yıldız teknik üniversitesinde okumuş bu okulun en düşük mühendislik bölümü bile yüksek. Demek istediğim bu okuldan mezun olmuş biri bile iş bulamıyorsa 50-60k sıralama ile gidebileceğim okulda da ben işsiz kalabilirim
  4. B

Öncelikle şunu söylemeliyim mezuna kaldım ve içimde artık ders çalışma isteğim kalmadı. Lisede 9 10 ve 11. Sınıfta full yattım 12'de biraz ders çalıştım ve sayısal 320k yaptım. Hedefim bu sene 50k yapmak ve elektrik-elektronik mühendisliği okumaktı. Alt komşumuzun oğlu üniversite sınavında...

Yeni mesajlar