birol08 kullanıcısının son içeriği

1. B

(Yardım) Krom Metal Parçaları Parlatma

İyi günler. Shadow 750 motosikletimin ön amortisör maşasını, koruma kapaklarını, kütüklerini, jant tellerini tekrar parlatmak istiyorum. Krom metal parlatıcı kullandım fakat bahsettiğim kısımlarda çizikler lekeler mevcut bunlardan kurtulmak ve sıfır görünümünde olmasını istiyorum. Bu işlemleri...
  2. B

Uzun Yol Sonrası Motorun Rölantide Stop Etmesi

İyi günler 2003 Shadow 750 ace kullanıyorum. Şehiriçinde sorun yok fakat uzun yolda kesintisiz 150-200 km mesafeyi 100-120 km hız arası gittikten sonra motor rölantide çalışacağı zaman sanki rölanti ayarı düşürülmüş gibi isteksiz çalışıp stop ediyor. Son zamanlarda da rölanti ayarı ile motoru...
  3. B

Ocak Ayı Motosiklet Satış Esnasında Vergiyi Kim Ödemeli

İyi günler. Haftaya motosikletimi satacağım. Fakat 2017 yılının 2 vergisi de ödenmedi. 2017 de motor alacak olan kişide bulunacağından ve 20-25 gün bende durduğu için vergisini benim değil alacak kişinin ödemesinin doğru olduğunu düşünüyorum. Sizce doğru mu yanlış mı. Nasıl hareket etmeliyim ...
  4. B

Direksiyon Sınavı Ücreti İle İlgili Bir Sorum Var

13 Şubatta yazılı sınava girmiştim. Sınavdan geçmişim. İki gün önce kursa gittim direksiyon uygulamalı eğitim ve ücreti için. Bana 120 lira dediler. Dedim nereye yatırıyoruz. Elden teslim edeceksin dediler. İyi tamam dedim çıktım. Kıllandım zaten. Şimdi baktım internetten 70 TL diyor. Bankaya...
  5. B

Ehliyet Sınıfı İle İlgili Önemli Bir Sorum Var

Bugün 2016 nın ilk dönemi olarak sınava girdim. Sürücü kursuna kaydolurken a2 olarak kaydoldum. Onaylı sağlık raporumda da a2 yazıyordu. Yani herşey a2 için hazırlanmıştı. Fakat sınav giriş belgemde a1 yazıyordu. Bende sınav sabahı erkenden aradım kursu anlattım sorun çıkmaz dedi telefondaki...

Yeni mesajlar