Birkannn kullanıcısının son içeriği

1. Birkannn

Kaza sonrası karşı taraf kaçtı ne yapabilirim?

Kardeşim düşmüşsün zaten. Yalan ifade yok düştün sağın soluna bir şey oldu belki farkında değilsin. Raporunu al öyle git karakola. Vaka girsin konuya .
  2. Birkannn

Egzoz cezası yedim yedi eminden motoru nasıl çıkarırım?

Peki ne yaptın kardeşim var mı güncel bir haberin ?
  3. Birkannn

İstanbul küçük çekmece 250sr çalıntı

Senin istihbarat bilgileri işe yaradı. Bak doğuya gitmeden bulunmuş. Geçmiş olsun. Diğer bildiğin gayrimeşru istihbarat bilgilerini devlet ile paylaş bak faydan oluyor. Bulunduğuna sevindim.
  4. Birkannn

Motorumu çalmaya çalışmış olabilirler mi?

Avukattan daha eğitimli pezevenkler. Sen ceza alırsın o kurtarır kendini.
  5. Birkannn

motosikletim viteste iken mars basmiyor

Abi sen bir şeye ciddi cevap verince beni gülme tutuyor.
  6. Birkannn

Yola dökülen yağ kazaya davetiye çıkardı: 3 yaralı

İnsan canı çok ucuz abi. Böyle bir şey taşıyorsan gerekli tedbiri alacaksın. Ama hukuk adalet olmayınca nasıl olsa bir şey olmaz mantığıyla şaka gibi yaşıyoruz.
  7. Birkannn

Yola dökülen yağ kazaya davetiye çıkardı: 3 yaralı

Yola nasıl döküldüyse sorumlularını kasten öldürmeye teşebbüsle yargılayacaksın.
  8. Birkannn

Almanya 2000 - 2025 arası pazar payı değişimi

Neyse ben konuyu uzatmayacağım. Bura da kimseye ana bacı sövmüyoruz .. Bak senle tartışıyoruz küfür var mı yok ? Ama saçma sapan konuşmalarla seni tahrik edersem edebilirsin. Demek istediğim durduk yere kimse kimseye sövmüyor. Küfür yemek için uğraşmamak lazım.
  9. Birkannn

Neyin ahlak bekçiliği kardeş ? Nasıl davranırsan öyle tepki alırsın. Çok mu karakterli ki tanımadığı adama olum lan lun diye konuşup her konu da herkese trollük yapıyor aklınca. Herkes çekmek zorunda değil koskoca adamlara ergence konuşursa karşı tarafta söver geçer bu kadar basit. Ben gelenin...
  10. Birkannn

Yediği küfür az bile. Herkese salça ol yaş olarak büyük insanlara lan lun oğlum de. Kendinden küçüklere saçma sapan konuş. Sonra uyarıp anasına söven olunca foruma ağla. Belli küçükken şımarık bir çocukluk geçirmiş. Var bir sıkıntısı çok belli. Sinan aksuya yazık oldu. 1780962390 Yediği küfür...
  11. Birkannn

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Fotoğraf atıyorsan eleştirilere de açık olmalısın. Dizin yere değecek aferin güzel yatmışsın ekipmanın yok tehlikeli. Yere değerse dizin ömür boyu topal gezersin keşke şu sitede ki adamları dinleseydim boşuna kızmamışlar asıl eleştirdikleri eşofmanım değilmiş dersin iş işten geçmiş olur...
  12. Birkannn

Plakam Düştü Bildiremiyorum

Hangi karakola kaç kere gittiğini saatleri Cimere yazarsan iyi olur. Senin işin çözülmese de işinin iyi yapan birilerinin denetlemesine takılır belki.
  13. Birkannn

Herkese iyi bayramlar.

Sevdiklerinizle nice güzel sağlıklı bayramlara. İyi bayramlar.