Arama sonuçlarınız

1. Birkannn

Plakam Düştü Bildiremiyorum

Hangi karakola kaç kere gittiğini saatleri Cimere yazarsan iyi olur. Senin işin çözülmese de işinin iyi yapan birilerinin denetlemesine takılır belki.
  2. Birkannn

Herkese iyi bayramlar.

Sevdiklerinizle nice güzel sağlıklı bayramlara. İyi bayramlar.
  3. Birkannn

ruh eşimle tanıştım

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşlerin olsun.
  4. Birkannn

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Arabayı kullananı savunduğum bir durum yok. İsterse emniyet müdürü olsun ister normal biri kişiler mevzu değil. Polis .asker vatandaş olarak ayırmadım. Trafikte öfke iyi değil yani araç sürücüsü haklı gibi bir şey yazmamışım. Polisse akıllı olsa ceza işlem uygulatırdı. Durup ekip çağırırdı...
  5. Birkannn

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Belayı kendi buldu aslında. Şuan cezaevin de neden yumruk attım diye içten ağlıyordur. Cezaevlerin de yer yok yerde bile yatıyor olabilir. Yumruk acısı 1 saate geçer de 1 saat içeri de yatmak bir ömür unutulmaz. Olayı ilk gördüğüm de hesabına baktım şimdi kapatmışlar. Arkadaş normal bir motorcu...
  6. Birkannn

Yeni Motosikletim Triumph Tiger Sport 660

Hayırlı olsun kazasız belasız güzel sürüşleriniz olsun.
  7. Birkannn

Benzin istasyonunda yaşadığım olay

İzinsiz çekmesi tabi ki suç. Şikayet için biraz geç kaldın ama :D
  8. Birkannn

Motosikletle akrobatik hareketler yaptı, 79 bin lira ceza yedi

Lafım sana değil sadece kardeşim. Sakın alınma yeni nesil derdini şu yapay zeka olmadan anlatamaz olmuş. Faydası kadar zararı da var. İki cümle yazmak zor geliyor. Trafikte teker tehlikelidir. Boş alanda ne bok yenirse yenir. Bak yapaya zekaya gerek yok.
  9. Birkannn

Teker yapıp ceza gelince ağlamayacak ceza yiyenler. Yoksa kimseye zarar vermeden kendi kendine ne halt yerse yesin magandalar. Çok büyük marifetler değil bunlar.
  10. Birkannn

Cezayı sen yesen bu kadar koymazdı galiba. İnsanlar normal cevap vermiş hemen küfür kıyamet. Trafiğe çıkıp yanlışlıkla ön kaldırıp herhangi bir cana kast edecek kadar acemiyse 800 bin de kessinler. Ters yola girmiş neymiş ceza fazlaymış orantı yokmuş. Ne olmalı mesela ? Boşa uygunsuz kesilen...
  11. Birkannn

Arkadaşlar merhabalar Konumuz Viraj

Sürekli devletime feda olsun demene gerekyok. Hatalı sürüşü eleştirenlere de sövenlere de kızamazsın. Milletin canına kasıt var bu şekilde kullanmak güzel bir şey değil. Ceza ödemek devlete feda olsun demekte milliyetçilik vatanseverlik değil. Hızlı kullanıp sadece kendine zarar vermiyorsun...
  12. Birkannn

sürmek artık zevk vermiyor

Gündüz devlet hastanesinin aciline git erkenden. Gelen gidene bak. Öğlene doğru da bir gasilhaneye git 1 saat kadar yine gelene gidene bak. Şükür edip anın kıymetini anlamana yardımcı olur. Tekrar zevk alırsın hayattan. Yeterli derdin yoksa insanları izleyince sağlığın da varsa motoru bırak...
  13. Birkannn

Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
  14. Birkannn

Polis tabletten plakayı sorguladığında hangi bilgileri görür?

Osman aga varken bana düşmez. :DBizim uzmanlık alanı itlerle genel olarak. Normal vatandaşla işimiz yok yahu.
  15. Birkannn

1000tlye mont varmıı

16. Birkannn

Motorcular için Takograf ve Zorunlu Mola Dönemi Başlıyor

Asıl şaka gibi olan şey gerçek olsa bile sadece sövebilecek olmamız. O kadar içimizden geçilmiş.. :D :D
  17. Birkannn

Muğla'da 50 bin TL'lik motoruna 204 bin TL'lik ceza yazılan vatandaş, motorunu yaktı.

Video başında yakarım dediyse yakar sonra ehliyet yok ceza yazdılar. Birde torunu var yaşın kaç la torun ne ara oldu . Millet ne hızlı yaşıyor anasını satayım. Artistlik yapıp yak sonra ağla genel güvenliği tehlikeye sokmaktan falan da yapıştırırlarsa daha iyi olur.
  18. Birkannn

Park halindeki motorumu deviren adam hakkında

Dostum arabayı yakardım demişsin. Ne yapalım ne istiyorsun azmettiricimi olalım paranı alman için. Burada ki insanlara laf anlatamadın madem adamla devam et sohbete. Yakıyor musun öpüyor musun zorla mı alıyorsun sonucu da bildir tecrübe olsun hepimize.
  19. Birkannn

2026 İtalya motosiklet satışları(ibretlik)

eğlenmek makara muhabbet farklı insanlarla ruh hastası gibi dalga geçmek saldırmak farklı. Toplum için de kimin ortamın da bu şekilde davranarak barınabilir ki bu arkadaş? İyiyse iyidir o ayrı da ruh sağlığı iyi adam böyle davranıyorsa yaşı da varsa yazık kendine. Tanımam etmem ama sağlıklı...
  20. Birkannn

2026 İtalya motosiklet satışları(ibretlik)

Torbacısını araştırmak lazım . Bu kafalara gelmeye millet servet ödüyor..