BilocanTr kullanıcısının son içeriği

1. B

SYM'nin Hangi Motorunu Almalıyım?

selamlar, sıfır motor bulmakta zorlanıyorum. bulduklarımda benden önce kapılıyor. A2 Otomatik ehliyetim olduğu için sadece scooter alabilirim. Sizce SYM den ; SYM Jet 14 2019 Model...
  2. B

10bin-15 bin lira arası scooter önerisine ihtiyacım var

abiler herkese selamlar her gün piyasada motorlar fiyat artırarak devam ediyor. motora hiç hakim olmayan biri olarak etraftan sürekli pcx - nmax kapışmasını duyardım ancak ehliyet almaya hak kazanmış biri olarak bugün bu iki modele el uzatamıyorum. pidecilerin sık kullandığı aplhaların sıfır...
  3. B

Rossi Rs mi? Revival 50cc mi?

Arkadaşlar 120 kiloyum. Rampa çıkabilecek işe gidip giderken kullanmalık bir motor arıyorum. Revival ve Rossi Rs için en iyileri diye YouTube de açıklamalar gördüm. Sizin tercihiniz ne olur?
  4. B

50 CC Scooter Öneriniz var mı?

Arkadaşlar hastalık sebebi ile ehliyet alamıyorum. Yasaklar sebebiyle geçiçi bir motor almam lazım. 50CC'lere bakıyorum ancak 120 kiloyum ve işe gidip geldiğim yol da battı çıktı ve viraj almam gereken hatrı sayılır uzunlukta rampa var bu sebeple güçlendirmeye müsait bir motor olmalı. Hangi...
  5. B

Hangi Scooter uygun olur?

Arkadaşlar boy: 176 kilo: 120, battı çıktılı, yokuşlu bir yoldan evden işe işten eve gidiyorum. Otomatik vitesli bir Scooter almak istiyorum ancak araba kullanmaktan hoşlanmıyorum ve arada sırada uzun yola da gidersem diye (izmir - çeşme) iyi bir motor almak istiyorum. 125 Lik ve 150 Lik...