bilirkişi kullanıcısının son içeriği

1. B

Aynı fiyat aralığındaki arabaların motorlardan hızlı olması

5bin ,10 bin bandındaki arabalar: Skoda,Doğan,Broadway vs Rahatlıkla 140-150 gidebiliyorlar.(NE kadar güvenli tartışılır) Bu alandaki benzer fiyatlı motorlar Ybr,cbf,pulsar 200,wolf 250 bu hızlarda rahat gidemiyorlar hele 2 kişi yokuş da çıkıyorsan eziyet oluyor. *10 bin-15 bin arası...
  2. B

Torklu motorlar yağmurda nasıl kullanılır?

Mt 07-09 Ktm duke honda nc serisi Harley gibi alt devirleri de güçlü motorlara kötü yol koşullarında hükmetmek zor oluyor mu? Ani gaz açışlarında patinaj yanlama gibi riskleri olur mu?
  3. B

Bi benim sürdüğüm motorlar gitmiyor.

Hangi motoru alırsam alayım(sıfır,2.el) herkesin söylediğinden hep az hız yapıyor benim aletler. Misal düzde ybr 110 pulsar 138 geçmiyor. İnsanlar inatla ybr nin 120 pulsarın 150 ile RAHAT gittiğini iddia ediyor. Şimdi 600 rr alsam ben kesin 240 giderim ben 260 yapıyom abi kasmadan diyen çıkar...
  4. B

Pulsar 200 Ns vites aralıklarını biri yazabilir mi?

1.viteste 50 görüyor Peki diğer viteslerin kesicideki değerleri ne en merak ettiğim 2.vites ve 5.vites değeri. (6 vites olduğu için 5 i merak ediyorum 3 le çıkılmayacak dik yokuştaki performansı için de 2 yi )
  5. B

Al sat döngüsünü bitirip hayalindeki motoru sürenler

Gerek motora alışma süreci gerek maddi güçten ötürü hayalimizdeki motosikleti sürmüyoruz büyütme işini kafada bitiren yeteneklerinin ve hazzın yettiği değiştirmeyi artık düşünmeyen motorcu abiler hangi motosikleti kullanıyor.Veya 2 tane var uzun yol şehiriçi tarzı ayrı mı takılıyorlar?
  6. B

Dominos'tan 2 günde nasıl kovuldum anlatıyorum!

Uzun iş arama süreci sonucu hiçbir yer tecrübesiz kurye almıyordu.Son çare Domino'sa gireyim dedim. Bir gün facebooktan diğer kutuma mesaj düştü şu gün gelin işe başlayın diye;ne kadar ciddiyetsiz bir firma oldukları burdan belli.Sanki kıza yavşıyo diğer kutusu ney la :queen: İlk gün geldi...
  7. B

Mont kask dizlik hediyem olacaktır !?

2.el ilanlardaki bu kalıp ne anlama geliyor bana düşündürdükleri ben bu motorla kaza yaptım topladım motora tövbe ettim her şeyiyle veriyorum. Veya bu motoru satıcam yerine güçlü şekil bi makine alıcağımdan dolayı bana dainese arai alpinestar vb yakışır bunlar da elimden çıksın mı? Örnek...
  8. B

Motoru değiştirmek mi olan motorla gezmek mi?

15 model Ybr var. Mayısa doğru 3 bin lira birikmişim olucak. Motosikleti satıp birikmişle Pulsar 200 alabilirim ama bu sefer Ağustosta plandığım ege turunu Zeytinli festivalini yapamam.Yapsam da kısıtlı bütçeyle zevki çıkmaz. Ybr den çok sıkıldım parama dokunmayıp Pulsar 150 ile takasa girmek...
  9. B

Neden herkes birbirinin bagajına girmiyor?

Hani 0-100 ü 3-4 saniye olan Bugatti,Ferrari,Porsche vs gibi 3000-4000 cc arabalarla 1000-1300 cc motorlarda dur kalk trafiğine giriyor ama tampon tampona değme arkadan girme gibi olaylar olmuyor. Demekki ortada kontrol edilemez bir güç yok boşuna yiyorlar bizi. Kazalarına baktığımızda hep...
  10. B

Ailemle yaşadığım küçük sürtüşmeler

İlkbaharda motosiklet almaya karar verdiğimde annem hayatında ne değişecek ki gene uyuz bi çocuk olarak kalacaksın diyordu. Babamla yamaha bayiisine almaya gitmeden önce çinli motora binen bi çocuk ve arkasında kız arkadaşı vardı bana döndü ve sana şimdi motosiklet alcaz da senin arkana birinin...
  11. B

İkimiz de aynı sürede varıyoruz yeaaa

Biz fakirler yolda ne zaman şık bir motosiklet veya araba görsek yanına sokulup trafikte aynı sürede varıyoruz naber diye kendimizi avutunca aklıma gelen bir karikatür...
  12. B

Honda yolculu sürüş eğitimi 1000 lik makine

https://safetyturkiye.com/egitim-programlari#yolculu-surus Yolculu Sürüş programında CBF1000 model motosikletler kullanılmaktadır. Merak ettiğim konu artçılı sürüş düşük cc de mi yoksa 600 lük 1000 lik makinede mi kolaydır.Neden büyük makineyle acemi adama öğretirler? Veyahut adam 1000 lik...
  13. B

Elektrikler gitti lastik kilitlendi

Pulsar değil Ybr ile yaşadım. Ki haliyle yere düştüm. Neden yapmış olabilir ?
  14. B

Ne kadar ölü?

İncelemesini izlediğim çoğu motorda geçiyor alt devirleri cansız diye. (600 rr cbr250 r25 r6 vs...) Tamam da ne kadar ölü bir commuter gibi mi yoksa cüssesine yakışmadığı için mi bu tabir kullanılıyor?
  15. B

İstanbuldaki statlarda motosiklet park yeri güvenli mi?

3 büyük takımın maçlarına gitmek için motosikletle stada gidilir mi park edecek yer bulunuyor mu güvenlik zaafiyeti var mıdır?

Yeni mesajlar