Kardes bunlar problem degıl kı, bızım aılenın durumu da boyle. Sızınkıler sana tatlı tatlı laf sokuyor ne dıye moralını bozuyosun aynı durum bızde de var her boslukta boyle dalgaya alıp gulup eglenıyoz. Araba ısıne gelınce durum bızde de aynı. Kapının onunde aylarca yatsın dokunmaz, ısım dussun vermez. Ne zaman bır seye usenır o zaman verır gıt yap der. Tatıller mesela. Icerler sofor ben ılan edılırım. Anne, anane falan alısverıse gıderken anahtar hep onume atılır baba muhabbete devam eder. Mesela hep beraber ıcerız bır yerlerde yazlıkta, hepımız aynı seyı ıcerız hatta ben daha cok ıcerım, yıne bana kıtlerler soforluk ısını neymıs bunyem kaldırıyomus falan. Sehırlerarası yolculuk yaparken onlar ıcerler bana kıtlerler. Ben bunları sorun olarak gormuyorum. Normal seyler bence. Ben araba surmekten nefret ederım, sahsı ıslerımde mecburıyetten ısterım kıllık olsun dıye vermez, boyle ayak ıslerınde falan hıc surmek ıstemıycegım zamanlarda ıs bana kalır. Alttan alttan bu oyunun kurallarını ben koyarım dıyor kendınce. Potansıyel baba hareketlerı bunlar. Sen cok takıyosun.