bilanyaverr kullanıcısının son içeriği

1. B

Trafikte araç ayağımı ezdi!

Merhabalar herkese, Sizlere 04.04.2019 tarihinde başıma gelen ufak ama trajikomik anımı anlatacağım. İstanbul Üniversitesinde öğrenciyim. Geçtiğimiz ekim ayında aldığım ilk motorum yeni 3000km lere geldi. Son derece dikkatli ve sakin kullandığım motorua şuana kadar bir sorun yaşamadan bindim...
  2. B

Freedom250 için ön cam önerisi

Herkese iyi forumlar.. Freedom motorsikletim için ön cam arayışındayım. Universal ön camların motoruma uyacağından şüphe duyuyorum. Acaba daha önce kullanan veya bir tavsiyesi olan var mıdır? ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:26 ---------- Up up...
  3. B

Garanti Sorunu

İyi akşamlar bir sorum olacak. Yaşadigim yerde yetkili servis bulunmuyor. Motorumunda 500 bakımı yaoilmasi gerekiyor. En yakin serviste 50 km ustunde. Acaba servis yerine disarda yaptirmali miyim öneriniz nedir?
  4. B

Akü kapağı ff250

İyi forumlar herkese.. Freedom 250 motorumun plastik aku kapağını çıkartırken üstteki tirnak kırıldı. Ne yapmam lazim şimdi vida falan atmayla tutar mi? Yoksa kapağın aynısından almam mi lazim :(
  5. B

Akü Tavsiyesi

Herkese iyi forumlar, Geçen gün çalışmama sorunun nedeni olarak akümün işlevini yitirdiğini öğrendim. Şimdi akü almak için araştirma yapiyorum. Model Falcon Freedom. Önerebileceğiniz akü var mıdır? Önceliğim kuru olmasıdır. ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:59 ---------- bir önceki mesaj...
  6. B

Falcon Freedom Akü (çalışmıyor:(()

İyi forumlar herkese, 3 gün önce ilk motorum olan ff250 yi aldim. Motor 0 ayarinda ancak bi 5 ay falan yatmış aküsü haliyle çok kuvvetli değil. Bu sabah çalıştirmaya çalıştirdım çalışmadi oysa dün baya bi gezmiştim. Sonra fark ettim 4 lü lerini kapının önunde sanirim cocuklar falan bindilerse...

Yeni mesajlar