Falcon Freedom Akü (çalışmıyor:(()

İyi forumlar herkese,

3 gün önce ilk motorum olan ff250 yi aldim. Motor 0 ayarinda ancak bi 5 ay falan yatmış aküsü haliyle çok kuvvetli değil. Bu sabah çalıştirmaya çalıştirdım çalışmadi oysa dün baya bi gezmiştim. Sonra fark ettim 4 lü lerini kapının önunde sanirim cocuklar falan bindilerse açık bırakmış dolayisiyla akü boşalmış. Kontağı cevirince hic isiklarida yanmiyordu cunku. Zor bela bir kere ayakla calistirdim oda acemilikle 10 dakika gezdim sonra evin önune geldim stop etti motor. Kontak ac kapa yaptim isiklar yavas yavas gitti yine tepkisiz kalmaya basladi motor. Daha sonra takviye ile calistirmaya calistim oyle de calismadi oksurdu oksurdu durdu. Sanirim biraz bogdum motoru. Yaşadigim yerdede motorcu yok ne yapabilirim ne onerirsiniz?

Not: motor 400 km de daha

Akün yeterli şarj olmamış
Akünü çıkar şarj cihazıyla uzun bir süre şarj et.
Eğer akün ölmemişse sorunsuz devam edersin. En kötü bir akü almak düşer sana.

cocuklar açık bırakmış demissin anahtar uzerindemiydi ? . ve gezdim demeişsin orda şarj olması lazım dı ama aku ölmüş ise sarj olmayabilir

cocuklar açık bırakmış demissin anahtar uzerindemiydi ? . ve gezdim demeişsin orda şarj olması lazım dı ama aku ölmüş ise sarj olmayabilir

Hocam 4 lü kontaga bağlı değil diye biliyorum ben. Benim korkum acaba boğulduysa motor havasini almak falan gerekir mi? Yaşadıgım yerde de usta falan yok ne yapacağim pek bilmiyorum :(

Durduğu yerde sabaha akün dolar demiyorum dikkat et buna.
Akünü sök şarj ettir tak motoruna bas marşa,çalışacak.
Ha bide depona bak benzin var mı,musluğu açık mı

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Merhaba, yeni başlamışsanız olur böyle şeyler, canınızı sıkmayın. Sorununuz büyük değil.

Bence akünüz derin deşarj kaynaklı şarj tutmuyor olabilir, ayrıca uzman birisinin motorun şarj edip etmediğinide ölçmesi gerekli. sorun aküde olmayabilir.

Merhaba, yeni başlamışsanız olur böyle şeyler, canınızı sıkmayın. Sorununuz büyük değil.

Bence akünüz derin deşarj kaynaklı şarj tutmuyor olabilir, ayrıca uzman birisinin motorun şarj edip etmediğinide ölçmesi gerekli. sorun aküde olmayabilir.

Bi arkadas var arabadan anliyor onu cagirdim onunla bi bakacagiz belki yapariz bi seyler dedim umarim olur..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar