BiaRoss kullanıcısının son içeriği

1. BiaRoss

2020 model honda activa s nasıldır

Merhaba paket motoru olarak activa s almayı düşünüyorum. En çok düşündüren kısmı ise yakıt konusu genel olarak çok yaktığından şikayet ediyorlar gibi geldi bana spacy alfa ve dio ya göre fakat durum şartları gereği activa s den başka seçeneğim yok. Ne kadar erken karar verirsem o kadar iyi...
  2. BiaRoss

Manisa Bölgesinde Motorsiklet Eksperi yapan yer varmı

Manisanın Salihli ilçesinden motosiklet almaya niyetim var,motosikleti orada gösterebileceğim işinin ehli usta, servis varmı :silent: Motosiklet:suzuki vstrom650
  3. BiaRoss

Paket motoru önerisi

Paket motoru alıcam az yakan, sorunsuz şu model marka olur dediğiniz motosikletler varmı
  4. BiaRoss

R25 lastik önerisi

Biraz araştırdım, göreceli olarak insanların fikirleri değişiyor kimisi pilot street kimiside ille rosso2 diyor.Kullanan fikir sahibi olanlar yardımcı olabilir mi -Pirelli Angel city -Metzeler Sportec Street -Metzeler Roadtec -Pirelli Rosso2 -Michelin Pilot Street
  5. BiaRoss

CBF600**FZ6 FAZER**V-STORM DL650

Çok uzun süredir araştırmasamda iyi ve kötü düşüncelere sık sık rastlııyorum,Her birinin diğerine göre + ve - yönleri var. Olayımıza gelirsek; Zaman zaman gezilere gitme ve hayli uzun yol yapma planlarım var ama şehir içindede bi o kadar sık kullanıcam Şehirler arası yolda olabildiğince...
  6. BiaRoss

Selamlarr:)

Uzun süreler önce çok sıkı takipteydim sonra zamanla kopmuştum ve tekrar aranızdayım balıkesirden selamlar :)

Yeni mesajlar