beyefendi kullanıcısının son içeriği

1. beyefendi

Avrupa yakası honda servis önerisi

Merhaba forumdaşlar, levent tarafında oturuyorum güvenilir, öğrenciyim diye bana tilkilik yapmayacak parçası olan bir honda servisine ihtiyacım var. Semtimdeki motorcu elimde parça yok dedi yapamadım motoru, itmem gerekebilir o yüzden gittiğim yer kesin olsun istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum...
  2. beyefendi

Merhaba, teknik bilgiye ihtiyacım var

Merhaba, yardım edenlere şimdiden teşekkürler. Olayı kısa tutucam ufak bir sorunum var ama ne olduğunu anlayamıyorum Motorumu çalıştırmak istediğimde çalışmadı, elektrik sisteminde problem yok çalışması düzgün ancak ateşleme bir türlü olmadı. Uzun bi bayır var oturduğum yerde yaklaşık 5 dakika...
  3. beyefendi

Motor numaram ruhsata yanlış işlenmiş!

Evet başlık çok açık forumdaşlar, motor numaram sigorta poliçem de doğru ancak ruhsatta yanlış işlenmiş bakıma getirdiğim servis polisler de yanlışlık olmuştur bayiden yanlış olsa sigorta poliçende de yanlış yazılı olurdu dedi. Başına böyle bi olay gelen oldu mu? Nasıl bir yol izlemem gerekir...
  4. beyefendi

İstanbul da motosiklet hırsızlığı hk.

Merhaba forum. İnşallah bir iki haftaya mat siyah r25 alacağım yıllardır hayalini kurduğum bir arkadaştı bu ama buruk bir sevinç yaşıyorum şuan çünkü İstanbula getirmeye kıyamıyorum motoru. Siz de biliyorsunuz ki peynir ekmek gibi çalınıyor bu aletler. Sadede gelirsek : İstanbulda R25i olan ve...
  5. beyefendi

İkinci el piyasasının ölü olması hk.

Satamıyorum arkadaşlar, 1 ay oldu 1 mesaj atan yok, hayır ne fiyat pahalı ne de motor ölü, ama yok satılmıyor, 600 kişi baktı 1 mesaj atan yok, yakın zaman da motorunu satan bir arkadaşımla konuştum o da bana piyasa ölmüş dedi, bir biz de mi bu durum böyle, siz de fark ettiniz mi bu durumu?
  6. beyefendi

Motorcuya saldıran teyze

Ekşi sözlükte ki motosiklet antipatili kitleyi tekrar ortaya çıkarmış bu konu. Ne kadar sevilmiyoruz yav. Video da görülebilir şekilde hem yayanın hem motosiklet sürücüsünün hem de beyaz suv sürücüsünün hatası var bence. https://eksisozluk.com/motorcuya-saldiran-teyze--5364443?a=popular
  7. beyefendi

İstanbul'da custom işiyle uğraşan yerler? Öneri.

Merhaba, İstanbul'da yalnızca Berlin Customu biliyorum Kağıthane'de, başka bu tarz işlerle uğraşan yer var mı bildiğiniz? Fiyat karşılaştırmak istiyorum.
  8. beyefendi

ARTIK BİR MARKA DÜŞÜK CC KALİTELİ V MOTOR CRUISER GETIRSIN

nerde o capon başkonsolosu bulun getirin bana konuşacaklarım var.
  9. beyefendi

Daystar250 Custom örneği! Harika bir motosiklet olmuş!

Youtube'de dolaşırken gördüğüm bu motosiklete cidden aşık oldum, daystar almayı düşünüyordum zaten, bu videodan sonra kafamda diğer motorlar bitmiştir. Ah be Daelim şu motora V motor koymadın ya yaktın yıktın bizi. Neyse efendim fazla uzatmadan bu zat-ı şahaneyi sizlere sunuyorum...
  10. beyefendi

Düşük CC Sportster Cruiser

Herkes bilir HDnin Sportster serisini, Forty-Eight ler, iron889 lar. Tam bir Sportster sevdalısıyım ama günümüz ekonomisinin şartları ortada, bu yüzden sorum şu, 250+ motosikletlerden ucuza alınıp Sportster tarzına çevrilebilecek en uygun Cruiser hangisidir. Seçeneklerimize bakalım: Yamaha...
  11. beyefendi

Honda'dan 2 yeni model!

Rebel 300 ve Rebel 500 modelleri vatana millete hayırlı olsun, Honda VTR250 çizgileri kullanılmış yeni Rebeller bugün basına sızdı. Mobil deyim fotoğraf yükleyemiyorum google amcaya danışın
  12. beyefendi

Honda cb125e Debriyaj Balatası Hk.

Merhaba, motosikletimin modeli Honda cb125e, modeli bilmeyenler ybr ile aynı kefeye koyabilir, gelelim konuyu açma sebebime, benim baskı balatamın değişmesi gerekiyor ve usta 40 lira işçilik sayarak 140 lira fiyat çıkardı bana, bu fiyat normal mi bilmiyorum ilk defa değişeceği için ve size...
  13. beyefendi

Motosikletim hastalandı??(galiba)

Arkadaşlar 2 tür sıkıntım var motosiklette, öncelikle bujimi değiştirdim geçenlerde orijinal olmayan bir buji takıldı yani uyumlu ama kaliteli bi replika ve çalıştırırken sesli çalışmaya başladı, o ilk yanma sesini duyuyorum yani kulağımın dibinde 2 tane çakıl taşını sürtüyorlarmış gibi bi yanma...
  14. beyefendi

Hyosung GV300 2017

Evet az önce kuralkan holdingle görüştüm telefonda, bana şubatta ki fuarda gv300 modelinin 14.500 liradan fuar fiyatıyla satılacağını söylediler, sizleride bilgilendirmek istedim gözümüz aydın arkadaşlar. Bi sabah foruma girip böyle bir yazı görmek istiyorum :((((((
  15. beyefendi

Akaryakıt tekrar zam!

2 gün önce ki zam yetmemiş olacak ki 30 kuruşun üstüne bir de 12 kuruş binmiş, afiyet olsuuuun. http://m.haberturk.com/ekonomi/otomobil/haber/1294787-benzin-ve-motorin-fiyatlarina-zam-geldi

Yeni mesajlar