ARTIK BİR MARKA DÜŞÜK CC KALİTELİ V MOTOR CRUISER GETIRSIN

nerde o capon başkonsolosu bulun getirin bana konuşacaklarım var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O iş biraz zor:santa:

Öncelikle "konnichiwa"
Tamamen katılmakla beraber maalesef getireceklerine inanmıyorum.

koniçiwa başkonsolos-sama, bize biraz motorcycle lazım başkonsolos-sama, dertliyiz dertli, ucuz yollu bir şeyler ayarlarsınız artık bize bak ayağımız alışsın şangay kaçlısına gireriz yoksa yalnız kalırsın haaa

Motosikleti
Hero X Pulse 200
adamlar maliyet kısılsın diye afrika TWİN'e bile sıra 2 silindir koydular :) 250cc V motoru hayatta yapmazlar. Dragstar 250 yi hiç bozmadan getirseler güzel bir ütopya olur.

DKN

bende bi istekte bulunayım :mrgreen: goldwing kasasına konmuş enjeksiyonlu 125 cc.. ancak fiyatı 5 lirayı geçmeyecek :mrgreen:

Caponlara laf söylemek yerine kendi hükümetinize ses çıkarın, sırtımıza binen vergilere bi bakın bakalım 10 binlik motordan ne vergi alınıyor

düşük cc v motordan bir şey anlamazsınız

Cruiser bir modelde, tek silindir 250 cc, veya sıralı 250 cc yerine V-Twin 250 cc yeğdir. Tamam abileri gibi yüksek tork üretmeyecek, onlar gibi ses de çıkartmayacak. Ama cruiser gibi, tamamen görsel zevk uyandıran, grenaj barındırmayan bir motorda, tamamını net şekilde görebildiğimiz bloğun v-twin olması görsel bir şölen yaratacaktır.

Mesela bu tarzda 250cc grubunda görsel olarak (kalite değil, görsel) Regal Raptor Daytona'yı tek geçerim. Johnny Pag çok hoş tasarlamış.
regal_raptor_daytona_350_1.jpg

Şu resme bir baksana, o motor kısmında 250 cc sıralı çift ve kalan kocaman boşluk yerine, V-twin olsa çok daha güzel görünmez miydi?

Hyosung GV-250

Dragstar 250'den, virago 250'den, volusia 250'den, yani bir dönem Türkiye'ye giren 250'lik Japon cruiser'lardan çok daha iyidir GV-250. Hem gücü hem heybeti başkadır diğer 250'lere göre. Ve yaklaşık 50.000 km yaptım, debriyaj telinin kopması haricinde beni yolda bırakmadı.
En azından karbüratörlüsü öyleydi. Enjeksiyonlu modellerde durum nedir çok fikrim yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar