beycank kullanıcısının son içeriği

1. beycank

Uzun süren kararsızlığın ardından Ktm Duke 250

Merhaba arkadaşlar; Çok uzun süren bir kararsızlığımın ardından bugün Spormoto'dan Ktm Duke 250 almış bulunmaktayım. Gerçekten inanılmaz kararsızdım. En son mt-25 ile duke 250 arasında kalmıştım. Tamam kesin mt-25 alıyorum derken fikrim yine değişti :) Test sürüşü gerçekleştirdim ve tamam...
  2. beycank

Yamaha Riding Academy'den Eğitim Aldım

Merhaba arkadaşlar; 11 Haziran Cumartesi günü Yamaha Riding Academy'den 1.seviye eğitim aldım. Metehan ve Ömer hoca vardı. İkisi de gerçekten çok ilgiliydi. Benim için gerçekten çok faydalı ve oldukça keyifli bir eğitimdi. Motosiklet maceramı anlatacağım Blog sayfamda...
  3. beycank

Harley Davidson Çekilişi

Herkese Selam arkadaşlar:) İnternette gezinirken bir çekilişe denk geldim. Sizinle de paylaşmak istedim. Aramızdan birine çıkar belki, kısmet :) (ne olur bana çıksın ::melek02: ) Çekiliş bilgileri: 17.03.2016 (saat: 00.01) - 31.05.2016 (saat: 23.59) Kampanya tarihleri arasında, Türkiye...
  4. beycank

A rh - Kan ihtiyacı (yarın saat 10.30) siyami ersek

Merhaba arkadaşlar, Bir arkadaş için A rh - kan ihtiyacı bulunmakta. Yarın siyami ersek'te 10:30 da gerekli. 7 litre kan gerekliymiş sanırım 10 kişi gerekiyor. Buradan da duyurmak istedim. Umarım ihtiyaç bulunur. Hasta adı: Salih Genç İletişim: Mustafa 0535 678 35 76 şimdiden teşekkürler
  5. beycank

Eğitimde verilen kask bana uymadı ihtiyacı olan birine vermek istiyorum

Merhaba arkadaşlar, Bildiğiniz gibi Turing'de ücretsiz güvenli sürüş eğitimi verildi. Eğitim sonunda L2 kask hediye ettiler. Önceden L beden kask denemiştim 1-2 sene önce ve olmuştu tamam benim bedenim bu demiştim. Orda denemeden direk aldım fakat küçük geldi. Ben de kaskı gerçekten ihtiyacı...

Yeni mesajlar