Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 Kez egm mobilden ihbarda bulundum. Birinde 2 tane hayvan hastane önünde engelli rampasından arabaları çıkarıp kaldırıma parketmişti, diğerinde de beyaz eşya servis arabası yanımdan silme geçip kırmızı ışık ihlali yapmıştı. Bu millet medeni bir millet değil, heryerde de kamera ve drone...
Kawasaki hem teknoloji olarak geride hem de servisleri öyle böyle kazıklamıyor insanları. Zaten motorun yüzüne bakacakları da meçhul. Her türlü suzuki.
İki alt sokağımda araba tamircisi var. Elimde leğen ile selam verip atık yağ var diyorum. Atık yağ bidonuna boşaltıyorum yağı, sen sağ ben selamet. Sağolsun hiç geri çevirmedi şimdiye kadar. En yakındaki tamircilere sorabilirsin alıyorlar mı diye?
Akünün markası ne? Kalitesiz bir akü ise çabuk bitmesi normaldir, bir de sürekli kısa mesafede kullanıyorsan motoru akü düzgün şarj olamaz. Ucuzdan pahalıya: akü şarj cihazı alıp zayıfladıkça şarja takacaksın>Kaliteli bir akü alacaksın veya lityum fosfat (lifepo) akü alıp kurtulacaksın bu dertten.
Bir milyoncudan geniş bir leğen al yüksekliğini hesaba katarak. Bir tane huni bir de 5lt.lik su şişesi al. Karterden leğene, leğenden de huni yardımıyla 5 lik sişeye aktar yağı. Şişenin ağzına kapağı kapat, sonra en yakın motor/araba tamircisine götür. Onlar alıyor atık yağı.
Motordan ses geldi durdum der, kalp çarpıntısı oldu durdum der, başım döndü durdum der. Millet hem suçlu hem güçlü. Takip mesafesini korumayıp millete arkadan çarpmanın izahı yok öğrenin şunu artık.
Sr serisinden alma hocam. Motor yolda parça döke döke gidiyor. Yağ soğutucusu patlatan mı dersin, vites pedalı yerinden çıkan mı dersin, freni boşalan mı dersin, ne ararsan var.
Fantezi yaparsak mv agusta turismo veloce 800 hem de ateş kırmızısı.
Ben bu kadar seksi bir adventure görmedim daha. Gerçekçi olsun diyorsak tiger 800xrx.