Beto87 kullanıcısının son içeriği

1. Beto87

Yağı değiştiren usta dayağı hak etmedimi ???

Ülkede sahte olmayan birşey kaldı mı ki? Doktoru sahte diplomalı, avukatı sahte diplomalı hatta dekanı bile sahte diplomalı. Sahte yağı bir şekilde hallederiz de kalanı?
  2. Beto87

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Ben tam seni etiketleyecektim, mesajını gördüm.
  3. Beto87

Motosiklet için far önerisi

Gemini h4 far kullanıyor diyor senin motor için. Beyaz far çevirmede sıkıntı yaratabilir. Sarı led takarsan sorun olmaz bi ihtimal.
  4. Beto87

Lastik seçimi

Islak ve kuru asfaltta sıkıntı yaşatmadıysa aynısından devam et. Muhtemelen alacağın farklı lastik daha kötü performans sergiler. Tanıdığım tüm scooter kullanıcıları da city grip kullanıyorlar.
  5. Beto87

Yetkili servis, özel usta, tornacı derken bir haftada motordan soğudum

650cc motorun yağ değişimi masrafı: 3 litre maximoto 10w40 yağ-930 tl Yağ filtresi-305 tl Tapa pulu- 2 veya 3 lira Çamlıca gazoz 20 lira Toplam 1258 tl Garantisi yoksa motorun, ustaya para kaptırana kadar alet edevat toplayıp youtube dan normal bakımları öğrenirsin. Motorun da mundar olmamış olur.
  6. Beto87

Zx4r/rr yatak sarma hakkında

Türk kullanıcılar motorlarına laf gelmesin diye söylemezler ama yabancı forumlarda yazıyorsa vardır o sorun. Ayrıca meşhur expertiz de bahsetmişti bu problemden.
  7. Beto87

Herkese iyi bayramlar.

Türk milletinin alayının kurban bayramı kutlu olsun.
  8. Beto87

istanbul avrupa akşam-gece gazlama arkadaşı

Sabah bayram namazı var uyuyun gençler.
  9. Beto87

Aksiyon kamerası çerçevesini 3d yazdıracak var mı İstanbul'da?

Tasarım dosyası.
  10. Beto87

Köyde nasıl motor sürüyorsunuz?

Öyle bir memleket ki, motor çalıntı mı değil mi anlamak imkansız.
  11. Beto87

lastik hava basıncı

Aynı lastik ölçülerini cf 250sr da kullanıyor. Onun tavsiye edilen lastik basıncı ön 32, arka 36 psi. Aynu lastik ölçülerini mt 25 varken kullanıyordum ve 32-36 bastım hep. Ön lastiğe arka lastikten daha fazla hava basıldığını ilk defa duyuyorum, sen ters şekilde yapmışsın. Ön 32 arka 36 olacak.
  12. Beto87

CBR 500R Sigorta

Motor marş basarken zorlanmıyorsa(can çekişmiyorsa) akü sağlamdır. Elektrik tesisatında sorun olabilir. Bir yerden kısa devre veya şase yapıp sürekli sigorta attırıyor gibi geldi bana. 12 voltta çalışan kontrol kalemi alarak sigortaları kontrol et. Eski led sinyali tornavidaya bağlayarak kendin...
  13. Beto87

Zafer AK çay firkete dönüşü

Forumun gülen yüzü kendisi. Yaşlı çenesine karşı savaşın en azimli ferdi. G.te g.t diyebilen sayılı kişilerden.
  14. Beto87

Dominar 250 katalizör iptali?

Öyle deme, adamlar bmw ile ortak mıymış, bmw ile mailleşmiş mi ne. Çoh kaliteli çohh.
  15. Beto87

Bu dönüş hakkında düşünceniz ?

Forum ahalisi yine başlamış havaya sıkmaya. Yine herkes Rossi, Toprak. Kimse de 2. seçeneği işaretlememiş bu arada.

Yeni mesajlar