Arama sonuçlarınız

1. Beto87

Motoru park ettiği yerden yer değiştirilen sürücü, isyan etti

Dostundan, ahbabından ödünç alırsın. Tanımadığın birisinden, onun haberi olmadan birşey alırsan bunun adı hırsızlıktır.
  2. Beto87

Trafik ihlal ihbarlarını nereye yapıyorsunuz?

2 Kez egm mobilden ihbarda bulundum. Birinde 2 tane hayvan hastane önünde engelli rampasından arabaları çıkarıp kaldırıma parketmişti, diğerinde de beyaz eşya servis arabası yanımdan silme geçip kırmızı ışık ihlali yapmıştı. Bu millet medeni bir millet değil, heryerde de kamera ve drone...
  3. Beto87

Bakım için yağ toplama kabı bulamıyorum

Günahı, vebali onların boynuna.
  4. Beto87

Suzuiki 1000gt - kawasaki ninja 1000 sx

Kawasaki hem teknoloji olarak geride hem de servisleri öyle böyle kazıklamıyor insanları. Zaten motorun yüzüne bakacakları da meçhul. Her türlü suzuki.
  5. Beto87

İki alt sokağımda araba tamircisi var. Elimde leğen ile selam verip atık yağ var diyorum. Atık yağ bidonuna boşaltıyorum yağı, sen sağ ben selamet. Sağolsun hiç geri çevirmedi şimdiye kadar. En yakındaki tamircilere sorabilirsin alıyorlar mı diye?
  6. Beto87

Sym Jet x Akü

Akünün markası ne? Kalitesiz bir akü ise çabuk bitmesi normaldir, bir de sürekli kısa mesafede kullanıyorsan motoru akü düzgün şarj olamaz. Ucuzdan pahalıya: akü şarj cihazı alıp zayıfladıkça şarja takacaksın>Kaliteli bir akü alacaksın veya lityum fosfat (lifepo) akü alıp kurtulacaksın bu dertten.
  7. Beto87

Abi onları ev ahalisi saklama kabı olarak kullanır. 5 tane de alsan hanım çöker o kaplara. Evde bir sürü saklama kabı var hala ardiyede kap arıyorlar.
  8. Beto87

Bir milyoncudan geniş bir leğen al yüksekliğini hesaba katarak. Bir tane huni bir de 5lt.lik su şişesi al. Karterden leğene, leğenden de huni yardımıyla 5 lik sişeye aktar yağı. Şişenin ağzına kapağı kapat, sonra en yakın motor/araba tamircisine götür. Onlar alıyor atık yağı.
  9. Beto87

Motosikletlinin Ani Duruşu Trafiği Karıştırdı

Kanunlar öyle demiyor. Adam yapmaması gereken birşey yapmış ama kanunen bir kabahati yok.
  10. Beto87

Motosikletlinin Ani Duruşu Trafiği Karıştırdı

Motordan ses geldi durdum der, kalp çarpıntısı oldu durdum der, başım döndü durdum der. Millet hem suçlu hem güçlü. Takip mesafesini korumayıp millete arkadan çarpmanın izahı yok öğrenin şunu artık.
  11. Beto87

2016 Model CBR 500R Alinirmi ( 75.000 Km )

Sr serisinden alma hocam. Motor yolda parça döke döke gidiyor. Yağ soğutucusu patlatan mı dersin, vites pedalı yerinden çıkan mı dersin, freni boşalan mı dersin, ne ararsan var.
  12. Beto87

Uzun Menzilli Elektrikli Motosiklet Önerisi..

Volta'ya bak sen ya. Maşallah diyelim hocam. Forum olarak şaşkınlıkla takip ediyoruz.
  13. Beto87

MotorsikletNet ADV - ST'sini Seçiyor (1000cc Altı)

Fantezi yaparsak mv agusta turismo veloce 800 hem de ateş kırmızısı. Ben bu kadar seksi bir adventure görmedim daha. Gerçekçi olsun diyorsak tiger 800xrx.
  14. Beto87

Mağdur mu yoksa çakal mı?

E sonra? Anlat anlat.
  15. Beto87

Suzuki GSX 8R

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah. Fotoğrafları da bekleriz.
  16. Beto87

Yeni motor

Sen nasıl bir cahilsin la? Kombine fren ve abs içeren motosikletler de var. Ben zaten kombine fren kullanıyorum ama motosiklet bunu kendisi yapsa daha iyi olurdu.
  17. Beto87

Yeni motor

Kombine fren sistemi bence güzel bir teknoloji, keşke her motorda olsa. Motosikletlerin model isimlerini de yazarsan daha iyi olur. Uzun yolda 125cc üzebilir seni ve hava soğutmalı motorlar yaz sıcağında pek dayanıklı olmaz. Ns 150 ile eğimli yolu çıkarken (15-20 km) 2 kere bayılmıştı motor...
  18. Beto87

sport touring tavsiyesi

Ducati monster görünüş ve ses olarak çok güzel motor ama selesi biraz fazla öne eğimli olduğu için erkeklerde uzun vadede sıkıntı yaratabilir.
  19. Beto87

Yaz sıcakları Hk.

Antalya ve Muğla'ya laf yok, sıcaktan kusar insan, öyle bir sıcak var.
  20. Beto87

Mağdur mu yoksa çakal mı?

Kadın hatalı. Hem üst perdeden hem de bağırarak konuşuyor, işini yapan adamı aşağılıyor, yalan söylüyor(beklediği süre katlanarak artıyor) ve en sonunda çıkmam dediği merdiveni yine de çıkıyor. Düzgün üslup kullansa hiç sorun yaşanmayacak baştan.

Yeni mesajlar