Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm arkadaslar, nihayet motorumu(suzuki dr 650) dün aldim ve bugün hemen tamire giristim.sorunu ne mi? calismiyor...yani start da basiyorsun, caliscak gibi oluyor sonra viyrrr diyor kesiliyor. asagida resimlerde sanirim daha net olarak anlasilir....
aldigim sahsin dedigine göre bu disli...
herkese selamlar. arkadalar yurdisinda yasiyorum ve dün ebay den 93 model Suzuki DR 650 RSE SP 43 B aldim. satan kisinin yazdigina göre motor u iyi durumdaymis fakat mars motoru bozukmus, yani motor normal olarak calismiyor. simdi ben hafta sonu motoru almaya gidecegim, sorum su ki;
ben bu...
arkadaslar slm. öncelikle kendimi tanitayim ben mete , yaklasik 4 yildir almanya da yasiyorum . tr de klr 650 sahibiydim ve bu günlerde burda ki ilk motorumu almayi düsünüyorum.simdi acilinden fikirlerinize ihtiyacim var, 1987 model 61650km de Honda PD 06 Transalp 600V alinirmi.ebay de...