BesimAga kullanıcısının son içeriği

1. B

Xmax 300 -26.900 TL

Fiyat açıklandı. Hatta malum siteye ilanlar bile girilmiş. Bu fiyata kaç tane satılır acaba? Bizim hayaller başka bahara kaldı...
  2. B

Xmax 300 vs x10 350

Merhaba Arkadaşlar, Yaklaşık 10 yıldır motosiklet kullanıyorum. Maxi scooter dan başka motor kullanacağımı sanmıyorum. 2015 Model xmax 250 abs sahibiyim. Aslında motordan memnunum ama bir kaşıntıdır tuttu. Xmax 300 bekleyip onu mu alsam yoksa temiz düşük km li bir x10 mu alsam karar veremedim...
  3. B

Maxiscooter üçlemesi

Selam arkadaşlar, Şu anki motorum Daelim S3 250 Advance, motorumu satıyorum. Yine maxiscooter alacağım. Fakat bu sefer büyük teker olsun istiyorum. 3 motor arasında kaldım. Yamaha xmax 250 Kymco Downtown 300i Kawasaki J300 Kawasaki biraz bütçemi zorluyor ama almışken en iyisini almak...
  4. B

SJ 4000 Video Formatı Sorunsalı

Arkadaşlar, Bende bir kask kamerası alayım dedim. SJ 4000 sipariş ettim geldi çekimleri de yaptım. Fakat çektiğim videoları Youtube'a yüklemeye çalıştığımda bazı sorunlar yaşamaya başladım. Öncelikle sj4000 in çektiği videolar .mov uzantısında ki bu uzantılı dosyalar çok büyük 25 dakikalık bir...
  5. B

Hırsız Nasıl çalıştırıyor o motoru...

https://www.facebook.com/photo.php?v=1439713582920371 Video daki şerefsiz herif nasıl yapıyor da gaz kolunun oradan motoru çalıştırıyor anlayamadım. Direksiyon kilidini kolayca kırıyor ama nasıl çalıştırdığını çözemedim şerefsizin... Bilelim önlemimizi almaya çalışalım...
  6. B

8500 TL Bütçem var ama kararsızım hemde çoookkkk ....

Selam Arkadaşlar, 32 Yaşındayım, 1.82 Boy 70 Kiloyum. Yaklaşık bir aydır sitenizi takip ediyorum okumadığım karşılaştırma vs. kalmadı toplasan konumla ilgili 300 sayfa yazı okumuşumdur bu siteden :) Sorunuma gelince 8.500 TL. bütçem var. 4 yıl önce kendime 0 km mondial 150 RE scooter aldım...
  7. B

2006 Model Mondial 150 RE

Motorum 150 RE modeli olup son derece konforlu ve geniş koltukludur. Kilometresi orjinaldir. Motorumu 2009 yılında 2006 model olarak stoktan sıfır aldım. Bugüne kadar hiç kaza yapmadım (gerçi pek yolda yaptığım söylenemez) 4 senedir beraberiz ama artık daha büyük motorların zamanı geldi (mesela...

Yeni mesajlar