Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam evin arası işte yol arası gibi düşün genişliği toplasan 2 3 metre ya var ya yok ve eğimli ordan girer çıkarken çok zorlanıyorum kabus gibi bişey oluyor deviriyodum kaç kez
1749295295
Hocam bu korkumu nasil yenip profesyonel değilde normal olabilirim sürüşte çok iyi olmasamda olur...
Arkadaşlar merhaba benim zayıf olduğum ve kendime güvenmediğim alanların en başında çok dar yerlerden u dönüşü ve oldukça dik yokuşlarda soldan sağdan dönerek hem inmek hem yokuşu çıkmak bunun için ne
yapabilirim Mesela moturu evin arasına parkettim ama parkettiğim yerde çok dar nasıl rahat...
Ns200 ug aldım bana fiyatı uçuk olmayacak ama iyi eldiven ve ceket önerebilir misiniz bir tane ceket alacağım sanırım yazlık alınması daha iyiymiş sırt ve bel korumalı istiyorum tavsiye edebileceğiniz var mı, sigorta için de uygun nereden yaptırabilirim :(