berkcigdem kullanıcısının son içeriği

1. berkcigdem

Satılık nmax

Ben tahminen en az 2-3 ay daha motora hasret kalacağım ufak kazamdan ötürü. Nmaxide satmaya karar verdim. Kendileri 2016 model olup 2500 km dedir. Kazası falan hiç bir şeyi yoktur. fiyatı 8.500 TL dir. 0506 407 77 66
  2. berkcigdem

ufak bir gezi

Merhabalar herkese , Asıl büyük gezimin raporunu yazmam gerekiyordu fakat galiba onu yapmayacağım. Öncelikle büyük gezimden döneli 15 gün falan oldu. 15 gün boyunca gezdik tozduk. Tamamen rotasız , programsızdık canımız ne isterse oraya gidiyorduk ve sonunda böyle bir şey ortaya çıktı...
  3. berkcigdem

2014 model absli tenere

Merhabalar severek bindiğim tenereyi satma kararı aldım. ilanın linki aşağıdadır. gerekli bilgi almak isteyenler telefondan ulaşabilir. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2014-abs-li-tenere-full-aksesuarli-310944640/detay/
  4. berkcigdem

buda benden olsun :)

Eğlenceli bir gün geçirdim :) Gezi raporu halinde gerekli sayfasında sunarım inşallah hepsini. 5000 km hedefim var hadi bakalım. Tuz gölüne girdim ve baya bildiğiniz saplandım. Balçık gibi bir şey. Sağda solda kimse yoktu bir fabrikaya kadar yürüdüm ordakilerden yardım istedim. Sağolsun 3...
  5. berkcigdem

elektrik - sis farı

Merhabalar , Bizim bu led sis farları ile alakalı bir sorunumuz var. Şimdi biz bu resimde gördüğünüz sis farlarından 2 tane aldık. Resim temsilidir ama aynı ürün. motorada bağladık. Bağlantılarında bir sorun yok. Resimde gördüğünüz gibi farın içerisinde bir kırmızılık var , o kırmızılığı...
  6. berkcigdem

R25 konusunun kaldırılması

Konuyu kaldıran arkadaşdan bilgileri almam gerekiyor mahkeme süreci için... Bende ekran görüntüleri var fakat o konudaki bütün bilgileri almam gerekli... Mesaj yolu ile ulaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  7. berkcigdem

satılık 500 km kullanılmış dunlop sportmax d222 lastik

selam herkese. Honda cbr650f ' in üzerinde gelen dunlop sportmaxx lastikleri satıyoruz. lastik 500 km kullanıldıktan sonra değiştirilmiştir. ölçüleri ; 120 / 70 / 17 180 / 55 / 17 dir. dunlop sportmax d222 f diye geçmekte lastiğin üzerinde. fiyatını bende araştırmadım hiç. almak isteyen...
  8. berkcigdem

Yamaha Tenere Top case

Merhabalar , Top case değiştirdiğim için. Yamaha nın sadece Tenere için üretilmiş olan top case satılıktır. Bağlantı demiri falan yoktur. Tenereye uygun olduğu için direk kendi bağlantı yeri mevcuttur zaten motorda. Tam emin değilim ama galiba supertenereyede uygun olabilir. Yedek anahtarı...
  9. berkcigdem

Akşam üstü şans eseri kaydettiğim video :)

Bugun akşam üstü yolda giderken bir anda yağmur başladı ve o anda kamera kayıttaydı. Şans eseri kayıtta yer alan güzel görüntü... Bir anda ortalık aydınlandı...
  10. berkcigdem

Duvarlarında ki yazılar ve grafitiler ile kendisini anlatan şehir Belgrad turumuz...

Herkese merhabalar. Yazın yaptığımız turun raporunu baya bir geç hazırlamıştım ama bu sefer yılbaşı için gittiğimiz Sırbistan - Belgrad raporunu çok daha çabuk hazırlıyorum :) Bu sefer evladımız teneremiz yanımızda değil kendisi garajdan bizi uğurladı. Konun baş kahramanları tabikide Berk...
  11. berkcigdem

İstanbuldan yola çıkan biz ,teneremiz ve 3700km yolculuğumuz...

Herkese merhabalar... Bu yaz kız arkadaşım Elif ile yaptığımız Ege turumuzun videolarını yeni bitirebildim ve artık paylaşma noktasına geldiler... Bu yazımızı bu şekilde geçirdik.Şimdi pazartesi günü Sırbistan yolculuğumuz başlıyor. Fakat motor ile değiliz uçak ile gidiceğiz ve yılbaşı için...
  12. berkcigdem

cafe racer projesi...

Herkese merhabalar. Uzun bir süredir kafamda jawa classic 250 alıp komple sıfırlamak vardı fakat ondan vazgeçmiş bulunmaktayım. Aslında jawa bu sınıftaki hem en ucuza bulanabilecek motor hemde toplanması en kolay motorlardan birisi. Fakat kafamda başka motorlar daha ağır bastığı için jawadan...
  13. berkcigdem

Ucuz topcase buldun mu kaçırmıcaksın :)

Merhabalar , Tenere660 da yan çanta olarak givi trekker outback kullanıyordum fakat topcase yamaha vardı. Hem çok hoşuma gitmiyordu hemde 1 adet kask alıyor olması beni mecburen yan çantalar ile birlikte kullandırmak zorunda kalıyordu. Malum sitede tenere ilanı vardı bende sahibini arayıp...
  14. berkcigdem

can sıkıntısı :)

Evde otururken cnaım sıkıldı bir anda böyle birşey yapasım geldi. Bu arada ilk denemem. İlkokuldada resim dersini hiç sevmezdim çöp adam çizebilen ben kendimden böyle birşey beklemiyordum açıkcası :queen:
  15. berkcigdem

kocaeli - kartepe ( aradaki dağ yolunu iyi bilen birisi yardımcı olursa sevinirim )

Herkese merhabalar , bu konunun normalde yeri burası ama malesef buraları çok takip eden olmadığı için aynısı sohbetede yazdım. Biraz bilgi almam gerekiyor. Hazır daha havalar buz gibi olmamışken ufak bir gezi planlamaktayım. İstanbuldan -kocaeliye kadar sorun yok zaten paralı yoldan gidilcek...

Yeni mesajlar