berkaye kullanıcısının son içeriği

1. berkaye

RF modülü - Uzun menzil ve hızlı veri alışverişi ?

Merhabalar,bu soruya burda cevap gelecek mi bakalım :mrgreen:Bir proje ile uğraşıyorum. İhtiyacım olan modülü bulamadım, bulduysamda ihtiyacımı karşılayacağından emin değilim, çünkü RFler hakkında hiç teknik bilgim yok.Araştırma boyunca HC-12 , Si4432, nRF24L01+PA+LNA ve LoRa gibi modüllerle...
  2. berkaye

Duke 250 Top Speed

250 Duke almadan önce top speedini merak ederdim adam akıllı bir videosu yoktu. Baktım hala yok bari ben çekeyimde bi hayıra geçeyim dedim arkadaşlar buyrun merak eden varsa benim gibi :cat: https://www.youtube.com/watch?v=sUDgUEtwtnU
  3. berkaye

Telsiz janta dişli lastik var mı ?

Arkadaşlar bende duke 200 var ve ben jantı değiştirmek istemiyorum, mt 60 var ama oda şuan çok pahalıya geliyor bunun alternatifi var mı bildiğiniz ? Yani telsiz janta dişli lastik :mrgreen:
  4. berkaye

BertomuC Hakkında ve Videoları

Merhaba arkadaşlar, daha önceden bir kaç video paylaşmıştık forumda. Takip eden az bizi. Bizi dediğim videoları yapan benim sadece.Takip eden az çoğalmıyorda fakat ben video yapıyorum koyuyorum uğraşıyorum kendi kendime bunu fark ettim, sonra niye uğraşıyom madem kanal ilerliyemiyor diye...
  5. berkaye

BertomuC Batı Karadeniz

Yakında batı karadeniz gezisi yaptık daha önce ege ve akdeniz taraflarını gezmiştik bu uzun sayılabilecek 2. gezimiz oldu. Seneyede olur büyük ihtimalle başka bi tarafa. Bu karadeniz gezisi çok ani oldu, hiç bir plan yapmadan çıktık yola karadeniz tarafına gidelim kararını bile yolda verdik...
  6. berkaye

Karar vermeme yardım edin :|

Bende Duke 200 var motoru çok beğeniyorum ama hep içimde şu arazi yollarında hoplayıp zıplamak gezmek var. Yoldada sürmem lazım motoru onun için crf yada klx ama büyük ihtimal crf ile takas düşünüyorum. Sonra Duke çok keyifli çok sevdiğim bir motor, aklıma geliyor, KTM den Hondaya diyorum...
  7. berkaye

BertomuC Yuvacık Gezisi - KAMERA ARKASI [EĞLENCELİ]

Arkadaşlar geçenlerde yapılan Yuvacık etkinliğiyle ilgili video koymuştum. Konusu BURADA. Bu videoda herşey çok güzel görünüyor. Ama aslında oraya giderken ben kayboldum :queen: Kamera arkası videosu yapacağım demiştim işte bu video o video birde her video için konu açıyorum zaten admin fazladan...
  8. berkaye

BertomuC Yuvacık Gezisi - Forum İçin

Geçtiğimiz pazar günü yaptığımız bu güzel etkinlik için forum ekibine teşekkür ediyorum ve bu videoyu sizlere armağan ediyorum. Alper Tim'e özellikle teşekkürler (sebebini kamera arkası olayları videosunda göreceksiniz bir sonraki videoda :queen: ) İyi seyirler
  9. berkaye

Baslik ilginc gorunuyor ama bir bakin,fuara hamsterla girebilirmiyim ?

Merhaba arkadaslar ilginc bir konu oldu :D Forumda bir arkadas hamster vericek bana o avrupa yakasinda oturuyor ben anadoluda uzagiz. Hazir oraya gitmisken hamsterleri verse bana kutuda olacaklar cantamda duracaklar diye dusundum sonra aklima fuara sokarlarmi diye geldi bakiyorlarmi sirt...
  10. berkaye

Elektrikçi arkadaşlara bir sorum var

Birazdan bahsedeceğim batarya tamamen hayal ürünüdür :D Diyelimki bir batarya var 8 volt olsun 4 A veriyor olsun (Olmaz öyle şey diyen çıkabilir belki bilmiyorum salladım değerleri böyle olmayabilir .. ). Voltaj regulatoru var birde. 8V bataryadan gelen Voltu 5 volta kısıyorum ve amperde 2A...
  11. berkaye

R10 Üyeliği Olan Var mı ?

Arkadaşlar r10.net kullanmak zorunda kalanlar ve kullananlar bilirki içeriden bir üyenin daveti gerekiyor üye olmak için. R10.net te üyeliği olan varsa davetiye gönderebilir mi rica etsem veya sorulmasını istediğim bir soru sorsa ?
  12. berkaye

Drift Yapıyor. Ne mi var ? Kısa öz bir video daha :)

Yine kısa ve öz bir video .. Normalde adam motorun üstünde drift yapması gerekiyor diye biliyorum ama bir kaç saniye resmen motor adamın üstünde giderek dönüyor mu ? Düşüyor mu ? iyi seyirler :silent::cherry:
  13. berkaye

Bakın stoppie yapıyor. Bunda ne mi var ? Bakın :=)

Kısa ve öz bir video.Sahsen ben ilk defa gördüm. Sağnak yağmurda stoppie yapan birisini. Paylaşmak istedim sizlerle :) https://www.facebook.com/video.php?v=597238523721026
  14. berkaye

Motorla Hollanda'dan Moğolistan'a Yolculuk Yapan İki Arkadaştan 20 Harika Fotoğraf

Bu fotoğraflar, çalıştıkları yerden istifa edip, motorlarıyla Moğolistan'a doğru yola çıkan iki arkadaşa ait. İsimleri Pieter ve Mandy olan iki arkadaş, 2014'ün başında çalıştıkları yerden istifa etmiş ve maceralarla dolu bir serüvene atılmış. 3 ay içerisinde 16 ülke kateden iki kafadar...
  15. berkaye

[?]Asfalt kullanımı için uygun sağlamlıkta cross kaskı(ları)

Merhaba, Kasklara bakıyordum cross kaskı istiyorum bayadır 300 lira civarında bir kask alabilirim 300 ü biraz geçebilir .. Gelelim konuya; 300 Küsür liralara kadar olan cross kasklara ve normal asfalt sürücüleri için olan kasklara baktım.Asfalt için olanlar termokarbon vs.. Malzemelerden...

Yeni mesajlar