BertomuC Batı Karadeniz

Yakında batı karadeniz gezisi yaptık daha önce ege ve akdeniz taraflarını gezmiştik bu uzun sayılabilecek 2. gezimiz oldu. Seneyede olur büyük ihtimalle başka bi tarafa. Bu karadeniz gezisi çok ani oldu, hiç bir plan yapmadan çıktık yola karadeniz tarafına gidelim kararını bile yolda verdik. Plansız gezmekte çok keyifli oldu. Bu aşşağıdaki ön video fragman gibi birşey. Bir kaç bölümlük videolarla göstereceğiz gittiğimiz güzel yerleri ve başımızdan geçen abuk subuk olayları. Hoşunuza gider umarım. :)
Bu arada motorlarımızı yeniledik :) Ben duke 200 sattım duke 200 aldım :mrgreen: Arkadaşımda 125 cbr sattı 250 sini aldı :)

https://www.youtube.com/watch?v=xtAMYbe3ozQ

Tesekkurler yorumlarınızı görünce sevindim 1. Bölüm var suan kanalda ama onda pek bisey olmadi. Suanda telefondan giriyorum buraya ekleyemiyorum benim telefon super hizli oldugu icin bu yaziyi bile 10 dakkada yaziyorum :)

Birinci bölüm bu bölümde pek anormal bişey yok 2. bölüm ise yarın veya sonraki gün gelir diye umuyorum. :mrgreen:

Teşekürler hocam süper video olmuş.
2.bölümü de izlemek için bekliyoruz en kısa zamanda.

Yalnız arkadaşındada sağlam popo varmış hee

Taş toprakta cbr ile gitmiş hadi duke gider onun öyle özellikleri var.

İndikten sonra söylendimi hiç :)

Yoo taş gibidir o Müco :queen: Sakaryada şimdi 2 hafta sonra gelicek senle bi buluşuruz oda gelir neyse bunları whatsappta konuşuruz :cat:

Yoo taş gibidir o Müco :queen: Sakaryada şimdi 2 hafta sonra gelicek senle bi buluşuruz oda gelir neyse bunları whatsappta konuşuruz :cat:

ooo özele çağırıyosun beni :queen: gelsin buluşalım hatta haftasonu olursa sizi buradan birisiyle tanıştırıyım oda pendikte oturuyor sakaryada okuyor. Adı burak.

Msx 125 var onda bayılıyorum lan o motora ben :queen:

İlk baştaki videoda, öndeki motor kaydırarak sürüyor. Yola beraber çıktığın arkadaşın olduğunu tahmin ettim. Ne videonun kalanını seyrettim, nede mesajların geri kalanını. Eğer yanlışım varsa, özelden mesaj atabilirsin.
Allah yardımcınız olsun, Allah ıslah etsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar