beratrm04 kullanıcısının son içeriği

1. beratrm04

Ne yapacağımı bilmiyorum, yardım edin.

ankaradayım ne yazık ki… teşekkür ederim yorumunuz için.
  2. beratrm04

şu an motorun yanında değilim, zincire akşam eve geçtiğimde detaylı şekilde bakacağım, alırken çektiğim fotoğraflardan internetteki 0 elcik görseli ile karşılaştırdım. elcikler aşınmış değil.
  3. beratrm04

civatalarda sök tak yok, zinciri de tertemiz.
  4. beratrm04

değerli yorumunuz için teşekkür ederim, içimi bi nebze olsa rahatlattı, kafa sallama muhabbetindeki takıldığım konu, aynı motora binen arkadaşlarımda herhangi bi head wobble olmaması, bu beni kazalı mı kazasız mı şüphesine düşürdü. km konusuna gelecek olursak sadece mt07 gibi bi motorun 3 sene...
  5. beratrm04

yani şu an bile ben gidip ankara baydar’ın eksperine soksam çıkacak rapor ile şikayetci olabiliyorum öyle mi ? dipnot: baydar bayiden km bilgisi almak için aradığımda “getirin motoru beyinden bakalım, fakat km saati değiştiyse elimizden bi şey gelmez” şeklinde bi cevap aldım. 1752133308 aynı...
  6. beratrm04

bu şekilde herhangi bi düşürülme bilgisi yok, kafamı kurcalayan zaten muayene verisine göre 3 senede 162km yapılmış olması, yetkili serviste 2 kayıt görünüyor, birisi satın alınırken 0, diğeri 13.500de yıllık bakım.
  7. beratrm04

Kask Önerisi

k1s yerine alabileceğin bir ton model var, hjc gibi kaliteli markaların düşük bütçe ürünlerine bakabilirsin. agv sırf marka yüzünden paranı cebinden almasın.
  8. beratrm04

iyi forumlar, sizden bi akıl istiyorum çünkü gerçekten inanılmaz soğudum ve ne yapacağımı bilmiyorum. 1 ay önce 2016 model bi mt07 satın aldım, 16.500km’de. kazasız hatasız şekilde aldım 2 ustayla baktık ikisi de gayet güzel olduğunu kazası olmadığını bloğun açılmadığını söyledi. fakat gel...

Yeni mesajlar