Belentepe kullanıcısının son içeriği

1. Belentepe

Rüzgar

Alpine motosafe tour kulak tıkaçını kullanıyorum. Ben naked motorda güzel iş görüyor, ancak daha fazla uğultu sesini kesmesini isterdim. Bunun için "Race" modeli var; 3-5db daha fazla sesi kesiyor olması gerekiyor, yanlış hatırlamıyorsam. geçen yaz 700 küsür tl ye almıştım şu an 1k olmuştur...
  2. Belentepe

Ekipman markaları ve kaliteleri

Çok geçmiş olsun acil şifalar
  3. Belentepe

Motosikletle dünya turu yapan çift İran’da 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı

bu daha önce nerde oldu şimdi iran da olacak
  4. Belentepe

Motosikletle dünya turu yapan çift İran’da 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı

bunlar net ajan. insan karısını eski model motora mı bindirir kendin bin
  5. Belentepe

Park halindeki motorumu deviren adam hakkında

O yaya ben olsam kolum zarar gördü diye dava açarım bırak motorun hasarını karşılamayı 1771687764 Ben 2 sene motor almadım park sorunum olduğu ve kaldırıma bırakmak istemediğim için.
  6. Belentepe

KTM 390 mı, yoksa Dominar 400 mü

Bende 2024 duke 390 var Beşiktaş bölgesine yolun düşerse gel göstereyim beğenirsen sarayım hemen sana al götür :D ARN motordan 9k km'de kazasız tramersiz aldım, çok şükür bende bir kaza bela atlatmadım 12k km civarında şu an. Tatlı su motorcusuyum yağmur görsem çıkmam araba kullanırım. Benim...
  7. Belentepe

Sağlam ve güvenilir telefon tutucu önerisi

80-90bin liralık telefon kullanıp tutucuda çok seçici olup cimrilik yapma bence. Evet bakınca pahalı gibi duruyor olabilirler ama ihtiyaç halinde iyisi/kalitelisi uzun süre motorun üzerinde seninle olur.
  8. Belentepe

Modeller farklı seçenekler var benim kullandığım tip ise bu link içerisinde titreşim engelleyici ve telefonun veya kılıfın arkasına yapıştırılacak tutucu kısmı çıkıyor kutudan.
  9. Belentepe

Ben quadlock kullanıyorum ve çok memnunum, 240kmh 'e kadar tutucu olarak garantisi var. 400lük motorla o süratlere çıkamayacağım için o limitleri deneyimlemedim sende 200lük motor kullanıyorsun sorun yaşamazsın. Görsel olarak motorda güzel duruyor diğer telefon tutucular gibi kaba görüntüsü yok...
  10. Belentepe

Yüksek Hızdaki Trafik Kazam (RAHATSIZ EDİCİ İÇERİK)

Büyük geçmiş olsun en kısa sürede iyileşlemene bak. Allah daha beterinden korusun
  11. Belentepe

Hangisi daha büyük keyif ? Orta seviye bir motosiklet sürmek mi ? Spor araba sürmek mi ?

üniversite zamanında arkadaşım sağolsun :) iyi bir süre mazda rx8 kullandım, amerikada dodge challenger srt kiraladım uzun yol yaptım ama motorun üzerinde aldığım hazzı yaşatamadılar.
  12. Belentepe

Zabıtalar Hk.

Beşiktaş maçlarına gidiyorum kombinem var. Bazı maçlarda çok yüksek akollü olduğumda çıkışta eve dönerken ara sıra yiyorum ama eve yaklaştıkça götümü tutmak için çok fazla çaba göstermem gerekiyor :D Beşiktaş-Ortaköy gidilen mesafe siz düşünün nası pislik o köfteler ahdgkjha
  13. Belentepe

7-8 Mart Güvenli ve İlerı Sürüş Eğitimi Detayları

@tommygun bizi köfteciye götür :D
  14. Belentepe

7-8 Mart Güvenli ve İlerı Sürüş Eğitimi Detayları

Güzel fikir elinize sağlık. Ben de gelmek isterim. Eğitim detayları nedir onlar belli mi?
  15. Belentepe

Bazı kararlar ve Antalya/İzmir.

40senedir doğma büyüme istanbul'lu olarak. Şu aralar benim aklımda da basıp gidip antalya'ya yerleşme fikri geliyor. Tek sıkıntısı ofisin hala istanbul'da olup haftada bir 2 gün ofis için git gel yapacağım olması. Ofiste son zamanlarda bir kaç kişi ankara izmir ve antalya tarafına taşınıp bu...