Batuhancglyn kullanıcısının son içeriği

1. B

Mt 09 arıza

Merhaba motorum 2020 model mt09 2bin km de depoyu söktük taktık boya için akü bittiği için şarj cihazı ile şarj ettik depoyu taktık motor abs ışığı yaktı tcs açıkken motor saçmalıyor yetkili servise götürdüm ön teker sensörü yüksek akım gelmiş dediler değiştirilmesi gerekiyor dediler...
  2. B

Motosiklet Taşımacılığı

Merhaba Antalyadan İstanbula Mt09 taşıtacağım fiyat nedir tandığınız varmı nereden bulabilirim
  3. B

KASKO BEDELİ

Merhaba 2020 Yamaha mt09 için kasko için ne kadar isterler sizce?
  4. B

MT09 ALICAM TAVSİYE.

Merhaba Arkadaşlar Mt09 Alıcam 2020 mavi renk istiyorum sıfır fakat bayilerde motor yok galiba sipariş ile getiriyorlarmıdır süre. nasıl işliyor bana yardımcı olabilirmisiniz ne yapmam gerek
  5. B

Yamaha R-25 Diablo Rosso2 Acil

Merhaba Motoruma Acil Lastik almam lazım Diablo Rosso 2 alıcam İstanbul anadolu yakasında satan yer nerede bulabilirim Birde 140-150-160 Hangi Ebatını alayım
  6. B

Yamaha R25 Dün Gece Kaza Yaptım

Dün Akşam Saatlerinde Kırmızıda Geçen bir motorcu bana yandan vurdu Motorum bu halde Direk Bodozlama kafayla kaldırıma girdim kask olmasa şuan ölmüştüm Şuan parmaklarım kırık ve kaburga bacak ve omuzumda ezikler var kendim toplasam kaç para masraf çıkar ortalama Benim Gördüklerim. Sol grenaj...
  7. B

Yamaha R25 Egsoz

Merhaba bende R25 var tri 780 takılı bu akşam Katalizör iptali yapıp + salyangoz yaptırıcam salyangoz için ekstra 400tl istediler salyangoz çok fark ettirirmi nasıl bir fark yaratır ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:02 ---------- Yokmu...
  8. B

Cfmoto150Nk vs Honda cb125e

Merhaba arkadaşlar cf moto 150nk vs honda vb 125e2 motor arasındaki farkları yazarmisiniz hangisi iyi birde Kafa kafaya kapişsalar kim alir hiz konusunda
  9. B

R25 Vs Mt07 Karşılaştırması Yardım.

Merhaba Arkadaşlar 5-6Bin Km'de R25 Almakmı Daha İyidir Yoksa 40-45Bin Km'de Sıkıntısız Mt07 Almakmı Daha iyidir Mt07'yi Seçme Sebebim Sesi Ve Tekere Kolay Gelebilmesi R25'dende Mt07Ye Yakın Ses Alabilirmiyim Yardımlarınızı Bekliyorum Teşekkür Ederim. Ve Ayrıca Mt07' 40 45bin Kmde Alınırmı...

Yeni mesajlar