- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar cf moto 150nk vs honda vb 125e2 motor arasındaki farkları yazarmisiniz hangisi iyi birde Kafa kafaya kapişsalar kim alir hiz konusunda
İlla bu hacim bandi istiyorsan
2.el
Mt 125
Duke 125
Al
15hp
4 valf
Su sogutma
Enjeksiyon
Duşuk yakit tuketimi
Hee,cf nk 150 de de su sogutma var ama 2 valfli, hp si ve torku duşuk.
aga bu cf motoyu alan herkes bin pişman. ne aksesuar var, ne uma yedek parça getiriyor, parçalar aşırı pahalı.
bi de motopixel tv diye bir zat var; sabahtan akaşama kadar uğur motorlu araçlar'ın paralı askerliğini yapıyor. zontes şöyle iyi, cf moto müşhiş, mondial harika, teşekkürler uma bilmem ne.
bu gün sokakta hangisini görüyoruz? cf moto kapı önünde yatıyor parça yok. zontes sahibinden de bile yok.
Bi tanıdığım ciddi ciddi 400nk düşünüyordu vazgeçmesini mi söylesem bilemedim şimdi ?
usta, ben bişey demeyeyim. n11'e gir. r25, dominar, bi de 400nk parçalarını arattır bak bakalım hangisinin parçası daha çok var.
400nk'nın n11'de parçası bile yok.
aga bu cf motoyu alan herkes bin pişman. ne aksesuar var, ne uma yedek parça getiriyor, parçalar aşırı pahalı.
bi de motopixel tv diye bir zat var; sabahtan akaşama kadar uğur motorlu araçlar'ın paralı askerliğini yapıyor. zontes şöyle iyi, cf moto müşhiş, mondial harika, teşekkürler uma bilmem ne.
bu gün sokakta hangisini görüyoruz? cf moto kapı önünde yatıyor parça yok. zontes sahibinden de bile yok.
Eyvallah. Bakacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------
Baktım parça yok denecek kadar az hakikaten enteresan...
Ama pahalılık genel olarak var maalesef![]()
cf moto 150 nk ile honda cb125e Kim alır bu 2 si kapışsa arakdaşımın motoru beyler
cf moto 150 nk ile honda cb125e Kim alır bu 2 si kapışsa arakdaşımın motoru beyler