Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben yaklaşık 1 ay önce kaza yaptım neyse kaza yaptıktan sonra adam gitti arabasını yaptırdı 10.000 lira fiyat çıkmış . Sigortacı bana şunu dedi büyük ihtimal rücu eder bunu senden dedi . Daha sonra hiçbir evrak falan gelmedi daha bana 2 gün öncede sigortacı aradı sigortan bitiyo yaptır diye abi...
1 ay önce kaza yaptım 10.000 masraf çıkmış arabada
Hala ortada hiçbir ses yok ne karşı tarafın sigortadan ne bizim sigortadan
Bizim sigortayı arıyom kaza yaptım durum ne diye biz nerden bilelim diyo e ödiceniz mi ödemiceniz mi onu söyleyin diyorum kardeşm biz nerden bilelim onu karşı sigortaya...
Benim driftle giderken arkadan yunus sellektör çaktı nese sağa çektim
O jantlar ne falan dedi 72 tel takılı üstünde tam basık sürte rek gidiyo
Jantın resimlerini falan çekti sonrasında pazartesiye kadar orjinalini tak men edecem yoksa dedi
Benim anlamadığım 72 tel jant cg ninde orjinal jantı...
Ters yönde girderken aracın sağ çamurluğuna ve tamponuna çarptım
Tampon kırıldı
Çamurlukta içine göçtü
5-6 yerinden baya içine göçmüş araba citroen 2005
Bu adam fazla para almak için komple çamurluğu komple tamponu değiştirirmi eğer değiştirirse 10.000 gibi bi fiyat çıkıyo
Sıkıntı da...
Öncelikle herkese merhaba
Bugün 150 driftle ters yönden girderken arabanın sağ çamurluğuna vurdum direk
Tamponu da kırıldı
Sigorta kağıdına tam bilmiyorum kazanın ayrıntılı anlatıldığı bir kağıt var
Onda ehliyetimin a1 olarak yazıldı . A1 var saten bendede nese bu az çok bilirsiniz a1...
Dün yolda kaldım nese gittim petrol ofisine 10 liralık benzin aldım .
Daha sonra eve geldim 5 km falan tahmini uzaklık sabah uyandım markete gittim 3 km geri geldim benzin bitti . Yolda kaldım 2. Kmde depoya baktım gram benzin yok .
Bu nasıl bir yakıt yakmadır . Neden böyle yaptı sorun nedir ?
( )
Motoru binanın alt tarafına koyuyorum
Hatta koymadan kontağı kapatıom kimse rahatsız olmasın diye koyma bidaha oraya falan dio .
Bu iş kızışacak gibi ben koymaya devam edicem de bu ceza falan yazdırabilme şansı varmı zabıtaya fln ?
Arkadaşlar sırf egsoz patlasın diye silencer egsoz aldım patlamıyo
Orjinal egsozu patlamıo die paraa kıyıp silencer aldım yine patlamıyo nie böle ya !!!
Arkadaşlar driftime silencer araba egsozu taktırdım
Normalde egsoz 250 lira susturucusu fln olmadığı için pazarlıkla 100 e aldım ama aşırı derecede ses çıkıo .
Buna susturucu yapmak için ne yapabilirim yardım edin ?
2. Olarakda egsozun içinden bakıom bildiğin manifold borusu gözüküo yani bu...
72 tel jant almak için bi tane drift sayfasına 2. El arıyom yazdım .
Nese birisi cevap verdi 150 liraya nese iyi güzel anlaştık baktım motor piyasasında falan baya ünlü biri .
Neae 5-6 gün sonunda sabah dedim kargoya verirken video at fln tm .
Ondan sonra parayı yatırır yatırmaz telefonlarımı...