Arama sonuçlarınız

1. BasıkÇocuk

Zorunlu Trafik Sigortası kaza

Ben yaklaşık 1 ay önce kaza yaptım neyse kaza yaptıktan sonra adam gitti arabasını yaptırdı 10.000 lira fiyat çıkmış . Sigortacı bana şunu dedi büyük ihtimal rücu eder bunu senden dedi . Daha sonra hiçbir evrak falan gelmedi daha bana 2 gün öncede sigortacı aradı sigortan bitiyo yaptır diye abi...
  2. BasıkÇocuk

Sigorta Rücu

1 ay önce kaza yaptım 10.000 masraf çıkmış arabada Hala ortada hiçbir ses yok ne karşı tarafın sigortadan ne bizim sigortadan Bizim sigortayı arıyom kaza yaptım durum ne diye biz nerden bilelim diyo e ödiceniz mi ödemiceniz mi onu söyleyin diyorum kardeşm biz nerden bilelim onu karşı sigortaya...
  3. BasıkÇocuk

Janttan Bağlanıyodum son anda

Benim driftle giderken arkadan yunus sellektör çaktı nese sağa çektim O jantlar ne falan dedi 72 tel takılı üstünde tam basık sürte rek gidiyo Jantın resimlerini falan çekti sonrasında pazartesiye kadar orjinalini tak men edecem yoksa dedi Benim anlamadığım 72 tel jant cg ninde orjinal jantı...
  4. BasıkÇocuk

Sigorta İçin

Ters yönde girderken aracın sağ çamurluğuna ve tamponuna çarptım Tampon kırıldı Çamurlukta içine göçtü 5-6 yerinden baya içine göçmüş araba citroen 2005 Bu adam fazla para almak için komple çamurluğu komple tamponu değiştirirmi eğer değiştirirse 10.000 gibi bi fiyat çıkıyo Sıkıntı da...
  5. BasıkÇocuk

Başıma Geldi sizce ne olur ?

Öncelikle herkese merhaba Bugün 150 driftle ters yönden girderken arabanın sağ çamurluğuna vurdum direk Tamponu da kırıldı Sigorta kağıdına tam bilmiyorum kazanın ayrıntılı anlatıldığı bir kağıt var Onda ehliyetimin a1 olarak yazıldı . A1 var saten bendede nese bu az çok bilirsiniz a1...
  6. BasıkÇocuk

Böyle birşey olamaz !

Dün yolda kaldım nese gittim petrol ofisine 10 liralık benzin aldım . Daha sonra eve geldim 5 km falan tahmini uzaklık sabah uyandım markete gittim 3 km geri geldim benzin bitti . Yolda kaldım 2. Kmde depoya baktım gram benzin yok . Bu nasıl bir yakıt yakmadır . Neden böyle yaptı sorun nedir ? ( )
  7. BasıkÇocuk

Motorum 180 km h den sonra

Driftim 180 kmden sonra neden se gaz kesiyor gibi oluyor neden böyle yapıyor ?
  8. BasıkÇocuk

Motorsikletle 0 çizerken

Driftle 0 çizerken niyeyse 3. Turumda falan lastik birden yere tutunuyo ve sağlıklı dönemiyorum tavsiye verirmisiniz ?
  9. BasıkÇocuk

Yöneticiyle başım belada

Motoru binanın alt tarafına koyuyorum Hatta koymadan kontağı kapatıom kimse rahatsız olmasın diye koyma bidaha oraya falan dio . Bu iş kızışacak gibi ben koymaya devam edicem de bu ceza falan yazdırabilme şansı varmı zabıtaya fln ?
  10. BasıkÇocuk

Silencer egsoz patlamıyor

Arkadaşlar sırf egsoz patlasın diye silencer egsoz aldım patlamıyo Orjinal egsozu patlamıo die paraa kıyıp silencer aldım yine patlamıyo nie böle ya !!!
  11. BasıkÇocuk

Silencer egsoz taktım pişmanım

Arkadaşlar driftime silencer araba egsozu taktırdım Normalde egsoz 250 lira susturucusu fln olmadığı için pazarlıkla 100 e aldım ama aşırı derecede ses çıkıo . Buna susturucu yapmak için ne yapabilirim yardım edin ? 2. Olarakda egsozun içinden bakıom bildiğin manifold borusu gözüküo yani bu...
  12. BasıkÇocuk

Dolandırıldım

72 tel jant almak için bi tane drift sayfasına 2. El arıyom yazdım . Nese birisi cevap verdi 150 liraya nese iyi güzel anlaştık baktım motor piyasasında falan baya ünlü biri . Neae 5-6 gün sonunda sabah dedim kargoya verirken video at fln tm . Ondan sonra parayı yatırır yatırmaz telefonlarımı...

Yeni mesajlar