Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar Kuba Superlight 200 motorumuzun dişlisinin kötü durumda olduğunu söyleyen ustamızın isteği üzerine dişlileri değiştirdik. Ön arka dişli değişimi yapıldıktan sonra motorun zinciri de aynı şekilde değişti. Motorun orjinal dişlileri yerine yanılmıyorsam ön dişli büyütüp arka dişliyi...
Arkadaşlar merhaba motorum daha 30. kmsinde boş viteste 1. vitese attığımda direk ileri atıyor ve frendeysem stop ediyor değilsem ileriye biraz ilerliyoruz motorla bu ilk başladığımızda yaptığımız hatalı kalkışa benziyor. Debriyajı köküne kadar sıktığıma emin olabilirsiniz. Bunun sebebi nedir...
Arkadaşlar selamlar 150 cclik bir kuba superlight yada keeway superlight motosiklet alıp bunu "https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-borelli-ledow-borelli-ledow-v-motor-aciklamayi-mutlaka-oku-358941507/detay" ilanındaki motosiklet görünümüne getirmek istiyorum sadece şasi olarak bu...
Arkadaşlar aklımda bir proje var ve mobilet alt motoru alacağım fakat bu motorların çalışma prensibinde marş motoru yokmuş. Marş motoru montajı yapmam mümkün olur mu ayrıca yan parça vb lazım olur mu bilgilendirmenizi bekliyorum :D
Forumda ilk günüm arkadaşlar. Merhabalar... Lise öğrencisiyim. Chopper stili motorlara karşı kanım kaynıyor. Bende bunun üstüne bisiklet stili bir şeyler yapmayı düşündüm. Yarıyıl tatiline bisiklet olarak çıkartacağım fakat sonrası için 2. el motosiklet alıp onun motorunu bu bisiklete monte...