Bartas3010 kullanıcısının son içeriği

1. Bartas3010

Gaz verince jigle kolu kendi kendine çekiliyor

Arkadaşlar sorunum basit bundan bir hafta önce motor babamdayken ışıklarda stop etmiş daha da çalışmamış ardından babam bir ustaya götürmüş böyle böyle işte stop etti çalışmıyor demiş. Usta da açmış subap kapağı değişecek demiş ayar yapmış ve demiş ki bu motor bir hafta sonra kitlenir. Herneyse...
  2. Bartas3010

Ortopedik dizlik önerisi tavsiyesi vss...

Selamlar arkadaşlar babam motosikletle iki gün önce kaza yapıp dizini sakatladı. Düştüğü sırada dizi motosikletin altında kalmış. Acile gidince röntgende kemiklerde kırık çıkık olmadığından dizi yerinde tutan bağlarda problem olabileceğini düşündü doktor ve dizlik alın dedi. İnternetten dizlik...
  3. Bartas3010

Direksiyon nedir ne değildir

Selamlar arkadaşlar Bu bir direksiyondur. Bu da gidon. Direksiyonu olan bir bisiklet Gidonu olan bir bisiklet Lütfen gidonları farkedelim Not: Direksiyon diyenlerle dalga geçmiyorum kastedilmek istenen şeyi de anlıyorum. Gidon demek istedin falan da demiyorum ama biri gidona...
  4. Bartas3010

Gaz vermeyince stop ediyor

Selamlar arkadaşlar durum bu motora gaz vermeyince yavaş yavaş farlar sönüyor ve stop ediyor sıcak veya soğuk farketmez durum bu. Özellikle farlar açıkken daha çok yapıyor. Gündüz çalışan motor gece farları açınca yavaş yavaş rölanti düşüyor ve stop ediyor. Stop ettikten sonra marşı kolay kolay...
  5. Bartas3010

İnternet üzerinden taşıt vergisi ödemek

Merhabalar iyi akşamlar, iyi geceler ya da hangi saatte bakıyorsanız ona uygun bir şeyler :cherry: Dün internet üzerinden motosikletimin vergisini ödedim fakat devletin vergi sisteminden verginin ödendiğini göremedim :thumleft: belki kartta limit yoktur çekilmemiştir diye bankayı aradım bana...
  6. Bartas3010

Skuterciler yardım lütfen :( Honda Activa

Merhabalar ben Barış :) Aranıza yeni katıldım. Hediye(sayılır) aldığım 55 binde Honda activa skuterim var fakat motosiklet intihar etmiş :) Şu anlık sol aynamın bağlantı yeri yalama, aldığımda marş düğmesi yoktu bir motosikletçide marş düğmesi takdırdım, sol fren manetinin bağlantı yeri...

Yeni mesajlar