İnternet üzerinden taşıt vergisi ödemek

Merhabalar iyi akşamlar, iyi geceler ya da hangi saatte bakıyorsanız ona uygun bir şeyler :cherry: Dün internet üzerinden motosikletimin vergisini ödedim fakat devletin vergi sisteminden verginin ödendiğini göremedim :thumleft: belki kartta limit yoktur çekilmemiştir diye bankayı aradım bana bir vergi taksidi ücreti kadar paranın karttan çekildiğini söylediler. Buraya kadar süper fakat ben yarın için saat 17:30'a muayene randevusu da almıştım bilenler ya da bilmeyenler için, vergi borcunu ödemediğimde muayeneye gidemiyorum. Hatta daha süperini söyleyeyim yarın gideceğim şey muayene tekrarı :cherry: Hikayemin sonucunda sorularım şunlar bu internetten vergi ödemede ödendi bilgisi sisteme geç mi düşüyor ki ? :) Ve tahmini olarak ne zaman yatar tecrübeli yada fikri olan herkesin cevaplarını bekliyorum :) Not: Forumda yeniyim motosiklette de yeniyim. Konuyu yanlış yere açmışsam kusura bakmayınız :thumright

Bugün bende ödedim önce görünmedi sonra göründü sabaha muhtemelen normal olacak seninde.

Ben hep internet üzerinden yatırıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım

Bugün bende ödedim önce görünmedi sonra göründü sabaha muhtemelen normal olacak seninde.

Peki saat kaç gibi yatırdın? Mesai saatlerinde memurların tahsilatları onaylaması gibi bir uygulama mı var diye düşündüm şuan. Az önce baktım ödenmedi gözüküyor ve gecikme zammı olarak bir lira daha koymuşlar. Ödediğimde gecikme zammı yoktu :D

Peki saat kaç gibi yatırdın? Mesai saatlerinde memurların tahsilatları onaylaması gibi bir uygulama mı var diye düşündüm şuan. Az önce baktım ödenmedi gözüküyor ve gecikme zammı olarak bir lira daha koymuşlar. Ödediğimde gecikme zammı yoktu :D

İşimi hep planlı ve öncesinden hallettiğim için hiç benzeri sorunlarla karşılaşmadım

Bende sürekli internetten öderim ödedikten sonra e devlet ten bakarım oderodemez borçsuz olduğunu görebiliyorum bence e Devlet ten kontrol et.

Vergi dairesinin web sitesine hemen düşmüyor. Bende geçen gün yatırdım. Görünmeyince süphelenmiştim. 3-4 saat sonra tekrar kontrol ettiğimde düşmüşlerdi.

Problem olmaz rahat olun :)

Hemen internete düşmez
Daha dün atmden arabanın 153.5 tl vergisini yatırmak için 200 tl atm ye soktum para üstünü çevirdi daha sonra motor için 44.5 tl yatırmak için 45 tlyi soktum ünite arızası verdi atm parayı yuttu mal gibi kaldım atmnin önünde ziraat bankasına gidip dilekçe verdim bugün mesaj geldi gidip parayı alıcam

Netten ödüyorum sorun olmuyor. Gib.gov.tr
Ama bankalardan ödeyince bazen sisteme düşmüyor.
Muayeneden dönmüşlüğüm var bu aptal garanti bankası yüzünden. 5 ay geçmiş halen havuzdaki parayı aktarmamış gib'e şerefsizler kullanıyor parayı.
Biraz çamurlaşıp bağırıp çağırınca olay düzeliyor.

yıllardır iş bank mobil'den yapıyorum. hiç sorun çıkmadı.

dn son gun diye sıkıntı vardı vergı yatırmada normalde 10 sn lik iş 15 dk kadar sitenin dekont göstermesini bekledim ben . skıntısızca git muayneye

Sabah tekrardan bakmıştım yatmamıştı para 12 saat hayalet kaldıktan sonra az önce yeniden baktım bu sefer geçmiş.

sisteme işlenmesi zaman alabiliyor. en kötü dekontu götür (yazıcıdan çıktı alabilirsin)

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Ben yıllardan beri internet bankacılığı ile ödüyorum.Henüz hiç bir sorun çıkmadı.Sistemde gözükmesi bir gün sürebiliyor.

Worldcard sahibi olarak Yapı Kredi Internet Bankacılığını kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım. Internet vergi dairesi ise 1 sonraki iş gününe kadar işleme almayabiliyor. O sebeple en temizi bankadan ödemek. Vade farksız 3-6 ay arası taksit de yapılıyor istersen.

Bu zamana kadar YKB ile ödedim herhangi bir sorun olmamıştı. Az önce garanti bankasından ödedim, hemen geçti mi bilmiyorum, birazdan bakarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar