Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir önceki actigim konuda her zamanki gibi bazi yeni yetme , özguvenleri eksik , kompleksli forum kasarlarinin ,
actigim konulara girip alayci seyler yazmasina karsilik benim genel bir karsi yazidan dolayi sayin moderator Alper tim bana uyari vermistir
Hakaretten dolayi. Ve yazdigimi...
Geçen bisikletim için bu seti aldım decathlon dan.
http://www.decathlon.com.tr/vioo-300-aydinlatma-seti-siyah-id_8346518.html
ikili 50 tl tekli 29 tl satılıyor.
ister kırmızı ister beyaz sabit veya yanıp sönmeli olarak ayarlayabiliyorsunuz.
şarjlı. pil ile çalışmıyor. 4 5 saat yanma süresi...
Geçen pazar yuvacığa gittikten sonra istanbula dönüş yolunda
tabela asımı sırasında yol kapalıydı 10 dk bekledikten sonra yol bomboş olacağı için fırsat bu fırsat dedim
ve hep birlikte gazlamaya başladık. yarış vs değildi benim adıma.
ancak herkesin hızlı ve çabuk bir kalkış ile...
Sifir olarak aldigim xj6 nin 34000km deki bakimi sirasinda genel kontrol icin servise goturdum.
debriyaj balatası hala ilk gunku gibi bitmemiş.
Debriyaj teli oda iyi durumda idi neolur nolmaz diye 30000 kmde degistirdim.
Arka fren balatasi 30000 kmde bitti degistirdim.
34000 km oldu ön...
Merak ediyorum da insanların yüksek hızlarda ne hissettiğini düşündüğüm için konuyu açtım.
Sizlerin en yüksek hızınız şuana kadar neydi ? Ve bu en yüksek hızınızda aklınızdan neler geçiyordu?
İlk en yüksek hızınızda neler yaşadınız aklınıza ne geldi_? Devamında tekrardan bu hızlara çıktığınızda...
Dikkatimi cekti de son zamanlarda eskisi gibi foruma girmiyorum. Girsem bile hep ayni konular ayni seyler olunca birde ayni trollukler ayni kendini begenmeler vs.
Kisa bir göz gezdirip hemen cikiyorum ve zorla biseylere cevap veriyorum.
Saniyorumki hersey zamanla sona eriyor.
Eski uyelerden...
Motosikletim 4 silindirli ve üzerinde two brothers egzoz var ve normal 1000 lik motorlardan bile daha tok ve güçlü ve yükses sesi var. Ancak artık bu sesten iyice rahatsız olmaya başlamıştım. ve sonunda susturucu yaptırıp taktım. şuan orjinal egzozdan bile daha az sesi çıkıyor.
Dikkatimi çeken...
İlk sene 1600 du .2.ci sene 1300. Bu sene 1000 tlye indi. Ancak kararsizim çünkü sigorta si 7 ci ayda doluyor sigorta çok çıkar diye kasko yaptirmaya karar veremedim. Şuan calismiyorumm birikmisim var az bisey. Motosiklet kapalı isparkta kalıyor. Çalınırsa ispark ödüyor. Ama avmlere giderken...
Bugün zeytinburnu sahil yoluna çıkarken abdi ipekçiyi biraz geçtikten sonra ,
motosikletli arkadaşa kamyonetin birisi arkadan çarpıp kaçmış.
ben 2 dk sonra ordan geçmiştim.Şayet görseydim o çarpıp kaçan kişiyi;
acaba kaçabilecekmiydi! hayır ! tabiki kaçması imkansızlaşacaktı. ama bu piç...
TEM otoyolunda çorlu yakınlarında hayabusa kaza yapmış motor ve sürücüsü paramparça olmuş sürücü ile motosiklet arasındaki mesafe 1 buçuk km civarı imiş.SAAT: 15: 50
Oradan geçen arkadaşım haber verdi.
https://www.facebook.com/events/970167463063461/
KIRTASİYE İHTİYAÇLARI
Resim çantası(Büyük Boy) 30 paket
HP Deskjet F2480 marka toner 19 adet
GIDA İHTİYAÇLAR
Kuru fasulye 45 kg
Toz şeker 50 kg
Taze kaşar Peynir 30 kg
Tuz 47 paket
Sıvı Yağ 100 lt
TEMİZLİK İHTİYAÇLARI...