Arama sonuçlarınız

1. barodi

UYARI VERME DİREK BANLA PARALEL DEVLETİN MODERETÖRÜ

Bir önceki actigim konuda her zamanki gibi bazi yeni yetme , özguvenleri eksik , kompleksli forum kasarlarinin , actigim konulara girip alayci seyler yazmasina karsilik benim genel bir karsi yazidan dolayi sayin moderator Alper tim bana uyari vermistir Hakaretten dolayi. Ve yazdigimi...
  2. barodi

Çakar lamba serbest trafik polisine sordum. video mevcut

Geçen bisikletim için bu seti aldım decathlon dan. http://www.decathlon.com.tr/vioo-300-aydinlatma-seti-siyah-id_8346518.html ikili 50 tl tekli 29 tl satılıyor. ister kırmızı ister beyaz sabit veya yanıp sönmeli olarak ayarlayabiliyorsunuz. şarjlı. pil ile çalışmıyor. 4 5 saat yanma süresi...
  3. barodi

mt 07 asla başlangıç motosikleti olamaz . olmamalı. Videoda mevcut

Geçen pazar yuvacığa gittikten sonra istanbula dönüş yolunda tabela asımı sırasında yol kapalıydı 10 dk bekledikten sonra yol bomboş olacağı için fırsat bu fırsat dedim ve hep birlikte gazlamaya başladık. yarış vs değildi benim adıma. ancak herkesin hızlı ve çabuk bir kalkış ile...
  4. barodi

Sizce Geçtim mi?

Videoda geçip geçmediğimi saat 13. 30da 2.bölümüyle sadece abonelerim görebilecek. ve bir açıklama ekledim bu ikinci videoda.
  5. barodi

Şikayet eleştiri !

Sifir olarak aldigim xj6 nin 34000km deki bakimi sirasinda genel kontrol icin servise goturdum. debriyaj balatası hala ilk gunku gibi bitmemiş. Debriyaj teli oda iyi durumda idi neolur nolmaz diye 30000 kmde degistirdim. Arka fren balatasi 30000 kmde bitti degistirdim. 34000 km oldu ön...
  6. barodi

En yüksek hızınız ve bu hızda aklınıza gelen şeyler nelerdir?

Merak ediyorum da insanların yüksek hızlarda ne hissettiğini düşündüğüm için konuyu açtım. Sizlerin en yüksek hızınız şuana kadar neydi ? Ve bu en yüksek hızınızda aklınızdan neler geçiyordu? İlk en yüksek hızınızda neler yaşadınız aklınıza ne geldi_? Devamında tekrardan bu hızlara çıktığınızda...
  7. barodi

Forumun eski havasi ortamı kalmadı mı? Yada benmi soğudum.

Dikkatimi cekti de son zamanlarda eskisi gibi foruma girmiyorum. Girsem bile hep ayni konular ayni seyler olunca birde ayni trollukler ayni kendini begenmeler vs. Kisa bir göz gezdirip hemen cikiyorum ve zorla biseylere cevap veriyorum. Saniyorumki hersey zamanla sona eriyor. Eski uyelerden...
  8. barodi

Bu cumartesi 8 cizicem , fren calisicam yenikapiya gelen varsa takiliriz. Saat ogle

Arada paslari atmak lazim. Fren calisicam birde 8 cizicem . gelecek varsa buyursun gelsin videolu bir cekim yapacagim.
  9. barodi

Yükses ses öncesi alçak ses sonrası dikkatimi çeken noktalar !!!

Motosikletim 4 silindirli ve üzerinde two brothers egzoz var ve normal 1000 lik motorlardan bile daha tok ve güçlü ve yükses sesi var. Ancak artık bu sesten iyice rahatsız olmaya başlamıştım. ve sonunda susturucu yaptırıp taktım. şuan orjinal egzozdan bile daha az sesi çıkıyor. Dikkatimi çeken...
  10. barodi

2013 diversion f min ful kaskosu 1000 TL ye indi sizce yaptırmalımiyim ? Uygunmu ?

İlk sene 1600 du .2.ci sene 1300. Bu sene 1000 tlye indi. Ancak kararsizim çünkü sigorta si 7 ci ayda doluyor sigorta çok çıkar diye kasko yaptirmaya karar veremedim. Şuan calismiyorumm birikmisim var az bisey. Motosiklet kapalı isparkta kalıyor. Çalınırsa ispark ödüyor. Ama avmlere giderken...
  11. barodi

Kazadan sonra kaskını öptü tekrar geçmiş olsun !

Bugün zeytinburnu sahil yoluna çıkarken abdi ipekçiyi biraz geçtikten sonra , motosikletli arkadaşa kamyonetin birisi arkadan çarpıp kaçmış. ben 2 dk sonra ordan geçmiştim.Şayet görseydim o çarpıp kaçan kişiyi; acaba kaçabilecekmiydi! hayır ! tabiki kaçması imkansızlaşacaktı. ama bu piç...
  12. barodi

Saat 15: 50 sıralarında çorlu istikameti hayabusa kazası ölümlü

TEM otoyolunda çorlu yakınlarında hayabusa kaza yapmış motor ve sürücüsü paramparça olmuş sürücü ile motosiklet arasındaki mesafe 1 buçuk km civarı imiş.SAAT: 15: 50 Oradan geçen arkadaşım haber verdi.
  13. barodi

Motosar ,kimsesiz cocuklari ziyaret etkinligi , bu pazar saat 10:00 da

https://www.facebook.com/events/970167463063461/ KIRTASİYE İHTİYAÇLARI Resim çantası(Büyük Boy) 30 paket HP Deskjet F2480 marka toner 19 adet GIDA İHTİYAÇLAR Kuru fasulye 45 kg Toz şeker 50 kg Taze kaşar Peynir 30 kg Tuz 47 paket Sıvı Yağ 100 lt TEMİZLİK İHTİYAÇLARI...
  14. barodi

shoei kasklarda ve diğer tüm ürünlerde yüzde 70 indirim inanılmaz link altta !!!!

http://www.hondamototal.com/catinfo.asp?offset=12&kactane=12&cid=175&src=&mrk=&grp=&cmp=&brw=&stock=&typ=&order=&direction=&chkBeden=&chkRenk=&chkMarka= [/url][/IMG]
  15. barodi

8 mart salı günü motosikletim muayeneye giriyor bakalım two bro ile gececekmi.

Randevu aldım bu sali günü two bro egzoz ile insallah geçer. Arkadaş 1000 rr akropovic ile geçtiğini söyledi. Bakalım benimki gecebilcekmi. Ağır bakımlarını da yaptırdım. Eğer two bro ile geçerse paylasicam hangi şehirde ve ilçede muayeneye girdigimi. Bu dediğim yerse motosiklet ten pek...
  16. barodi

siyahmı ? gold mu?

sizin fikirlerinizde almak isterim. ankete katılan arkadaşlara teşekkürler. ! Yeni aldığım shoei de güneş gözlüğü yok , yaz geliyor . bu sebeple visoru hangisinden almalı ? [/url][/IMG]
  17. barodi

Ben bu şehir içinde tek teker yapanları sonradan görme kendini stunçcu sanan görmemiş

çoğu zaman denk geliyorum beşiktaşta özellikle. hatta geçen günlerde genç cafenin orada bir tane çocuk tam o motorları koyduğumuz yerde insanlar geçerken teker yapıp motoru kaydırıyor üstelik. yine beşiktaşta koluna kaskı takmış bir cbr 250 kullanan biri şehir içi trafiğinde teker...
  18. barodi

Babadan Oğula Nesil Bunlar !!! +18

19. barodi

xj6 yağ bakımı speedoll mükemmel ! Sj's , Onur ve Yiğit ' e Sonsuz Teşekkür , Video

Öncelikle Sj's Onur 'a , Yiğit'e benim motosikletim için ayırdıkları zaman için , verdikleri emek için, herşey için çok teşekkür ediyorum.! Overdose moto club de gerçekleşmiş olan sohbet , yağ bakımı , vs .. 3 bölüm ful videodan kesintisiz oluşuyor. Bazı bölümlerde servislerden ettiğimiz...

Yeni mesajlar