bariscinar kullanıcısının son içeriği

1. B

Marmaris-Mersin gezisi

Bütün forum ahalisine selamlar ; Marmaris Mersin arası bir tur planlaması yapıyorum . Mesafe göreceli olarak kısa olmasına rağmen 4,5 gün geze geze gitmeyi planladım. Mersin de 5 gün kadar dinlendikten sonra aynı şekilde gezerek geri döneceğim. Nereler mutlaka görülmeli , varsa kamp yapılacak...
  2. B

suzuki intruder m800 beyaz duman ve yağ yakması

Selamlar forum ahalisi. 3.000 kmlik yağ değişimi ve yeni lastik değişimi için motoru ustama götürdüğümde usta; yağı değiştirmek için boşalttıklarında hemen hemen hiç yağ çıkmadığını söyledi. Yağ kaçırıp kaçırmadığını sorgulamak adına bana 1.000 k.m sonra yağ miktarını ölçeceğimizi ama büyük...
  3. B

Günde 300 kilometre yol yapılabilir mi?

Herkese merhabalar, Konunun motor ile uzun yol seyahati olmasına rağmen buraya açmamın sebebi, bu konudaki tecrübeli arkadaşların cevabını aldıktan sonra seyahatin detaylarını planlayabilmektir. Önümüzdeki haziran ayında istanbul-Bükreş-Budapeşte-Bratislava-Viyana-Zagreb-Sarajevo-Sofya-İstanbul...
  4. B

Çanakkale Gezisi

HErkese merhabalar, tanışma kısmında kendimi tanıtmıştım. Isınmaya başladığım motorumla henüz havalar müsait durumdayken bir Çanakkale gezisi planlıyorum. 13 eylül cumartesi öğleden sonra yoka çıkıp ilk durağım Babaeski,ye 3 mola sonucu hava kararmadan ulaşmayı planlıyorum. Çok sevdiğim bir...
  5. B

istanbuldan selamlar

Bütün site ahalisine merhabalar. İstanbuldan barış ben yaş 30ların başları diyelim.uzun bir süre ara verdiğim motor aşkıma Suzuki intruder m800 ile geri dondum. Yaklaşık 15 gün oldu, bol şehir içi ve kısa şile Ağva turu ile motoruma ısınmaya başladım. Özellikle bol virajlı şile yolu, ardçı ile...

Yeni mesajlar