barisby kullanıcısının son içeriği

1. B

Cbr125 Zincir Dişli

Cbr125 uyumlu mu? Mondiale uygun yazılmış genel olarak.
  2. B

İstanbul İstoç tarafındaki arkadan çeken eds

İtiraz etmenizi tavsiye ederim çünkü tabelada “offset taralı alan ihlali” yazıyor. Taralı alan yolun devamında kalıyor. İkitelli OSB (paralı yol) yoluna bağlanıyorsanız ceza kesmemeleri gerek fakat emniyet şeridini kullanıp yola düz devam ediyorsanız ceza kesiyorlar.
  3. B

Konunun üstünden biraz zaman geçti ama bir güncelleme yapayım. EDS, bahsettiğim emniyet şeridini çekmiyormuş )) Dolayısıyla girmeye mecburum dediğim yere yani emniyet şeridine girmek zaten orada serbestmiş :) Çünkü oradan sağa dönüş yapılan yola bağlanıyorum, fakat emniyet şeridini kullanmaya...
  4. B

Cbr125 Zincir Dişli

Merhaba, Cbr125 2016 model motorum var. Zincir dişli seti almam gerekiyor fakat hiçbir bilgim yok. İnternette pek çok marka var, bazıları 500 bazıları 6000 TL. Hangisini almam gerekir bilemedim. Birde bazılarında oringli veya oringsiz yazıyor farkı nedir acaba? Fiyat performans bir öneri...
  5. B

Ben sağa dönen yola bağlanmak için oraya girmek zorundayım arkadaşım ne kaşınmasından bahsediyosun? Emniyet şeridi ihlali istiyorsalar, sağa dönüş yapıldıktan sonra emniyet şeridine koysunlar kamerayı. Neyse benim buna lafım yok zaten, ceza yersek öderiz merak etme. 2 haftadır ceza yazılmadı...
  6. B

Arkadaşlar selam, son 2 haftadır 8-9 kez bahsettiğim yerden geçtim. EDS'yi geçince 50-100m ileride başakşehir osb dönüşü var zaten bilenler bilir. Çok trafik olduğu için 100m kadar emniyet şeridini kullanıp sağa dönen yola bağlanıyorum. Arkadan çeken kamera koymuşlar ve bu kamerayıda resmen...
  7. B

cbr125 çözülemeyen ses

https://youtube.com/shorts/j6_xl_2amLY?feature=share (sesin videosu) cbr125 2016 model motorumda sadece gaz verildiği zaman çıkan bir ses mevcut. rölantideyken ses yok sıfır sıkıntı. sesi dinleyip görebilmeniz için bir video linki ekleyeceğim. bu ses 1 sene önce kendini çok zor duyulabilecek...
  8. B

honda servisi hakkında yardım

arkadaşlar eksantrikten gelen ses şüphesiyle cbr 125 2016 model motorumu honda servisine götürdüm daha önce bir ustaya göstermiştim sanayide eksantrik gergisi değişmeli demişti. 3 temmuz 15:45te motorumu servise götürdüm servis danışmanı, bir usta çağırdı ekspertiz yaptırdı motora. usta motora...
  9. B

Honda servisi çorlu nitko 2 kez yanlış tespit

arkadaşlar eksantrikten gelen ses şüphesiyle cbr 125 2016 model motorumu honda servisine götürdüm daha önce bir ustaya göstermiştim sanayide eksantrik gergisi değişmeli demişti. 3 temmuz 15:45te motorumu servise götürdüm servis danışmanı, bir usta çağırdı ekspertiz yaptırdı motora. usta motora...

Yeni mesajlar