cbr125 çözülemeyen ses

https://youtube.com/shorts/j6_xl_2amLY?feature=share (sesin videosu)

cbr125 2016 model motorumda sadece gaz verildiği zaman çıkan bir ses mevcut. rölantideyken ses yok sıfır sıkıntı. sesi dinleyip görebilmeniz için bir video linki ekleyeceğim.
bu ses 1 sene önce kendini çok zor duyulabilecek şekilde hissettirmeye başlamıştı. zamanla ses arttı ve egzoz sesinden bile fazla duyulmaya başladı. bir sanayi ustası eksantrik gergisi demişti. honda servisine götürdüm sesin asıl kaynağını asla söylemiyor 20 bin tl masraf çıkardılar hava filtresi yağ filtresi falan her seyi degismeye çalıştılar. yarın motoru tekrardan sanayideki ustalara göstereceğim. önden bilgi amaclı sizden yardım istiyorum. servise bile güvenemediğimiz bu dönemde sanayi ustalarına nasıl güvenicem bilmiyorum. bu sesi bilen daha önce yaşayan varsa tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim. iyi forumlar

Motosikleti
Ns200 15"
Bu konu hakkında açtığınız 3. konu lütfen bu tarz sorunlarda durmadan konu başlığı açmayın çünkü gerek yok, cevap vermeyen yardımcı olmayan insan yine bu başlıkta size desteği olmayacaktır.

Diğer açtığınız başlıkta dediğim gibi bu ses egzantrik sesi değil, bu ses gevşek olan bir civatanın belli bir devirde titrediği için oluşturduğu bir ses, elinize bir kaç takım taklavat alın ve grenajları sökün ardındanda gözünüzün gödüğü her civatayı kontrol edin, belki bu ses motoru şasede tutan civatalardanda geliyor olabilir.

Motor rölantide saat gibi çalışıyor bloktan böyle ses yapacak olan motor rölantide de yapar bu ses blokla alakalı gibi durmuyor

Bu konu hakkında açtığınız 3. konu lütfen bu tarz sorunlarda durmadan konu başlığı açmayın çünkü gerek yok, cevap vermeyen yardımcı olmayan insan yine bu başlıkta size desteği olmayacaktır.

Diğer açtığınız başlıkta dediğim gibi bu ses egzantrik sesi değil, bu ses gevşek olan bir civatanın belli bir devirde titrediği için oluşturduğu bir ses, elinize bir kaç takım taklavat alın ve grenajları sökün ardındanda gözünüzün gödüğü her civatayı kontrol edin, belki bu ses motoru şasede tutan civatalardanda geliyor olabilir.

diğer açtığım konu honda servisiyle alakalıydı. yazdığım yazıda servisle ilgili yardım ve bilgi istemiştim. çokta uzun bir yazı olduğu için bir çok kişi okumamıştır. açtığım bu konuda ise kısa bir şekilde direkt olarak motorun sorununa yönelik yardım istiyorum. boş konu açıp meşgul etmiyorum sonucta. forumda yeni olduğum içinde servis konusunu tam olarak hangi başlık altında açacağımı bilemediğimden 2 farklı yerde paylaşmıştım. sorunla ilgili sundugunuz çözümden ötürü tesekkür ederim.

illa honda servisine gitmene gerek yok.bir kaç markada ustalaşmış özel servisler var.onlara götür çözsünler.egzantrik sesine benzemiyor.gecşek vida sesine benziyor.açsınlar baksınlar zaten 125cc kolay

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar