Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fren testi denedim herhangi bir boşluk hissedemedim yaptırdığım tamirciye götürdüm çocuk samimi bir şekilde abi bunlar yan sanayi parça orjinali gibi olmaz dedi (orjinal bulamayınca yan sanayi takmışlar halbükü kalyoncu motorda var :/) zamanla alışıyorum gaz açtıkça direksiyon kemikleşme hissi...
Lastikleri ortalama 300 km önce takdırdım anlas winter grip 2 bahsettiniz fren testini deneyip buraya ekleme yapıcam zincir konusunda bahsettinizi gördüğüm oldu zincir ayaarı yaparken ama gergin haldeyken aşşağı yukarı salma yapıyordu tekrara yar yapıp test edip yorumu güncellicem.
Merhaba arkadaşlar moturum cbf 150 yeni satın aldım. Aldığımda gidonda bir dengesizlik vardı özellikle fren yaparken yavaşlarken dengemi aşırı derecede bozuyordu ve ilerleyen günlerde motorda fren yaparken düştüm ve gidonda sürüşü ciddi etkileyecek kasılma takılma yaşamaya başladım. Tamirciye...
Bugun yeni bir tamirciye götürdüm semtimizde işine özen gösteren sağolsun diğer tamirciler gibi bişey yok düzgün diyip göndermedi ( bunlar yüzünden motordan düştüm daha kötü bir kazada yapabilirdim), tamirci arkadaş motora bindi sürdü ilgilendi direk furş takımı arzalı dedi düştükten sonrada...
Arkadaşlar merhaba cbf 150 yeni satın aldım motorun gidonunda yaşadığım bir problem var kontraya yatarken vs sorun yaşamıyorum fakat dönüşlerde gidon kasılıyor rahat hareket etmiyor buda benim kollarımı yoruyor ve kasılıp rahatlıcagı tarafa hareket edince yolda dengemide bozup kazaya sebebiyet...