baran.altun kullanıcısının son içeriği

1. baran.altun

Motosikletin motosiklet sollaması...

Herkese selamlar; Uzun zamandır inanılmaz sinir olduğum bir konu var. Genellikle tem üzerinde emniyet şeridinde giderken arkadan gelen motosikletler öndeki motosikleti solluyor. ok. Bunda bir sorun yok ancak zaten normal şerit olmayan emniyet şeridinde bunu yaparken öndekine korna çalmak çok...
  2. baran.altun

Osman Gazi köprüsü ve motosiklet ücreti

Bayram tatili dolayısı ile ufak bir tura çıktım, yalovaya giderken hazır ücretsizmiş diyerek köprüden geçtim ve sonrasında ücretler ne olacak diye baktığımda epeyce şaşırdım. 6. sınıf olarak motosiklet için 62 lira ücret belirlenmiş. Feribot şuanda 20 TL. gidiş dönüş. Bizler için feribotta pek...
  3. baran.altun

Sabah Sabah köprü girişinde ceza

Bu sabah her sabah olduğu gibi işe giderken altunizade köprü bağlantısında sürekli duran polis ekiplerin koyduğu bariyerlerinin arasından geçtim. Genellikle yaptığım bir durumdur. Bu sabah ise canları sıkılmış durdurdular zaten ben ilk değildim. Elllerinde bir a4 liste halinde içeriden geçenleri...
  4. baran.altun

Dikkatli ve Sakin olmak ( ufak bir pazar olayı )

Herkese Selamlar; Bu sabah yaşadığım bir olayı aktarmak istedim. Sabah ailece buluştuk ve eve dönerken yolu babama anlatıyordum sola dönmesini istedim o arada sola dönmek için hareketlenirken henüz daha sinyal vermemişti o arada yana yana gelen 2 genç aynana baksana vb. tepkiler ile saldırma...
  5. baran.altun

Yeni Kask Arayışı

Herkese selamlar; Yeni kask almak istiyorum ancak bir türlü istediğim gibi birşey bulamaıyorum. Havalandırması iyi olan , görüşü açık , güvenlik olarak mümkün oldukça yüksek, Hafif birşey istiyorum. Nolan crossover kasklara baktım oldukça iyi görünüyor ancak çene kısmının çıkıyor olması güven...
  6. baran.altun

Günün en kral insanı :)

Herkese selamlar ; Bu sabah saat 5:00 civarı boğaz köprüsüne girdim. Haliyle köprü boş. Atatürk havalimanına gidiyorum ancak evden çıktığımdan beri ciddi rüzgar var. Alışık olduğumdan birşey olmaz dedim. 110 km/s civarı olan hızımı köprü için 50 km/s düşürdüm ancak dahada yavaşlasamda ciddi...

Yeni mesajlar