Günün en kral insanı :)

Herkese selamlar ;
Bu sabah saat 5:00 civarı boğaz köprüsüne girdim. Haliyle köprü boş. Atatürk havalimanına gidiyorum ancak evden çıktığımdan beri ciddi rüzgar var. Alışık olduğumdan birşey olmaz dedim. 110 km/s civarı olan hızımı köprü için 50 km/s düşürdüm ancak dahada yavaşlasamda ciddi boyutta savruluyordum. Tamam defalarca böyle rüzgarda geçtim ancak olacak gibi değil. Rüzgar kuzeyden eserken en sağdan en sola geçmiştim bile çoktan. Tam bu sırada sağ aynamda bir wv crafter minibüs gördüm iyice yanıma yanaştı işaret ederek hızımı korumamı , beraber geçeceğimizi anlatmaya çalıştı.Sağolsun sayesinde kazasız belasız geçtim köprüyü. Arada sırada böyle insanlar bu ülke için inancımı geri getiriyor...

Şuan bende köprüdeyim inanılmaz bir rüzgar var motorcu arkadaşlar geçmeden önce bi otobüs minibüs bulun öyle geçin derim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o crafter şöförünün yerinde olmak isterdim :) hayır işlemenin yatdımcı olmanın verdiği his insanı çok iyi hissettiriyor. tebrik ederim o atkadaşı.

Abi Bakmayın Bizim İnsanımız İyi.Kuryelik Yapıyorum Akşama Kadar Kaç Kere Bu Tarz Olaylar Yaşıyorum.Ha Arada Tam Lor Peyniri Çocukları Çıkıyor Ama Yapıcak Birşey Yok.Misal Geçen Tamamen Haksız Olan Bir Araç Küfürlerden Sonra Aracı Üstüme Sürerek Kaldırımda Sıkıstırmaya Çalıştı,Koruma Demiri Var Motorda Bende Sinirlendim Tampona Sağlam Geçirdim Yoluma Devam Ettim:) Bu Tarzda Olaylar Olabiliyor Ama,İnsanımızın Geneli İyi.

Motorcunun dilinden halinden anladığı kesin. :) Allah böylelerinden razı olsun işi rast gitsin.

Yarin ise motorla rahat rahat giderim hayalindeydim ancak firtina bitmeyecek gibi gorunuyor. Yagmur da patlamak uzere. Yine cileli dur kalk otomobile talim galiba :(

Yüzde bin beşyüz motorcudur adam sağolsun motorcunun halinden motorcu anlar

Dünyayı güzellik kurtaracak.
Penguenlere kazak ören amcalar ve tavuklarına hırka ören teyzeler oldukça batmaz bu dünya. Bir gün her şey çok güzel ve herkes çok mutlu olacak. Sakın umutsuzluğa kapılmayın. O minibüslü kardeşe buradan binlerce alkış bu arada. Sağolsun varolsun.

kuryelik yaptığım zamanlarda bu durumla günde 2-3 sefer karşılştığım gün olmuştur.özellikle otobüs şoförleri yardımcı oluyordu.hepsine saygılar tşekkrler..

yukardaki resim gerçekten mükemmel.dünyada bu kadar ince düşünen insanların olduğunu görmek çokgüzel.
resm için tşk atilla bey

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah böyle düşünen insanları bizlerden eksik etmesin. Böyle abiler oldukça insanlığa olan inancım daha da sağlamlaşıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar