bajajpulsar2 kullanıcısının son içeriği

1. bajajpulsar2

MT-09 2015-2016-2017 MODELLER VE FARKLARI ve AMORTİSÖR UPGRADE ÖNERİSİ

MT-09 almayı düşünüyorum ancak 2015-2016-2017 modeller arasındaki farkların tamamını bilmiyorum. bildiğim kadarıyla -2016 modelde traction control geldi, -2017 modelde farlar stoplar ön amortisör değişti,radyatör yanlarına ufak grenaj geldi, plakalık arka maşaya bağlandı, benzin ve hava...
  2. bajajpulsar2

Aliexpress Replika urunde vergi miktari

Arkadaslar aliexpress uzerinden asagidaki ogio motosiklet sirt cantasi replika urunu almak istiyorum ancak kafamda soyle bir soru var. Gumrukde vergisi hesaplanirken urunun uzerinde yazan fiyat mi esas aliniyor yoksa memur arkadas googlea ogio canta yazip orjinalinin fiyati uzerinden mi vergi...
  3. bajajpulsar2

Bajaj Pulsar NS 200 Vites Göstergesi

NS 200'ün boş vites kablosunu bulana kadar voltmetreyle biraz heyecan yaşadık ama sonunda halloldu. Sistem, vites kısmına yapılan bir aparat ve üstüne konan mıknatısın üstteki ve alttaki 2 modüle yaklaşıp uzaklaşmasıyla çalışıyor. Mıknatısın ve modüllerin yerlerini iyi ayarlarsanız sorunsuza...
  4. bajajpulsar2

NS 200 NORMAL GIDON BAĞLAMAK İÇİN ADAPTÖR

Merhaba arkadaşlar. ns 200 ün üzerinde gelen clip-on tarzı gidon gerçekten çok kullanışsız geliyor bana sağına soluna bir şeyler bağlamak istediğim için, dolayısıyla bunu normal bir 22mm gidon ile değiştirmek istiyorum. yapmayı istediğim şey mct 250'nin gidon tutma parçalarını ns 200 üst...
  5. bajajpulsar2

Pulsar 200 NS balata,zincir önerisi

Herkeslere iyi akşamlar. Şu sıkıntılı dönemlerde,ben de elde olanı iyileştirip ufka umutla bakmaya karar verenlerdenim ve motorumu tutup "cc yükseltme" planlarımı sonrakı yazlara ertelemiş bulunuyorum. Dolayısıyla sizlerden,pulsar 200 ns için uygun olacak üst seviye balata ve zincir...
  6. bajajpulsar2

Kullandığım ekipmanlar hakkındaki kişisel yorumlarım(dainese,alpinestars,shoei)

Bir kısmını uzun süredir,bir kısmını kısa zamandır kullandığım ekipmanlar hakkındaki düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. -CEKET : DAINESE AVRO D1 *kullanılan deri dainese'in en kaliteli derisi olmasa da güven veriyor *göğüs ve sırt korumaları için cepleri bulunuyor ancak içinde göğüs...
  7. bajajpulsar2

tech90 john doe kevlar pantolon hakkında soru

Arkadaşlar bu üründen daha önce alan kullanan var mı? iç astarını inceledim ancak kevlar sarısı bir astar göremedim acaba tene değmesin diye saklanmış mıdır...
  8. bajajpulsar2

Eski üretim tarihli deri ceket korur mu?

Arkadaşlar üretim tarihinin eski olduğunu düşündüğüm ancak hiç bir yerinde yazmayan dainese avro d1 modelini aldım. Deri,yıllar geçtikçe koruma performansından bir şey kaybeder mi? -Ayrıca bu ceket ile eldiven giymek zor gibi geldi dirsek koruması bileğe çok yakın. avro d1 ceket ile alpinestars...
  9. bajajpulsar2

Motosiklette usb şarj portu ve geri görüş kamerası için sigorta

Arkadaşlar motosikletime geri görüş kamerası-monitörü ve usb şarj soketi bağlamak istiyorum.bu ikisi su geçirirse falan diye de sigorta koymak istiyorum birer tane.ancak sormak istediğim konu şu,arabalar için kullanılan sigortalar motosiklete uygun olur mu,kaç amper sigorta tercih...
  10. bajajpulsar2

Mondial 2019 Mondial Nevada 250 - V Twin Cruiser

gv125s harley davidson iron 883'nin replikası gibi duruyor ancak şans verilebilecek bir modele benziyor.
  11. bajajpulsar2

Bajaj Pulsar 200 NS Eklentiler

Motosiklete eklediğim şeyleri bir konu altında toplamak,ilgilenenlere kaynak sunmak istedim. Şuana kadar eklediğim parçalar; -Biadil ön cam (129 tl + 20 tl kadar kargo ücreti) >> https://urun.n11.com/yedek-parca/bajaj-pulsar-200-ns-biadil-on-cam-P218311738 -Domino elcik (çifti 4$) >>...

Yeni mesajlar