Bajaj Pulsar NS 200 Vites Göstergesi

NS 200'ün boş vites kablosunu bulana kadar voltmetreyle biraz heyecan yaşadık ama sonunda halloldu.
Sistem, vites kısmına yapılan bir aparat ve üstüne konan mıknatısın üstteki ve alttaki 2 modüle yaklaşıp uzaklaşmasıyla çalışıyor.
Mıknatısın ve modüllerin yerlerini iyi ayarlarsanız sorunsuza yakın çalışıyor gösterge.

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Elinize sağlık güzel olmuş. Fakat bende pek ihtiyacını hissetmeyenlerdenim.

Zamanında bende vites göstergesiz süremem diye düşünüyordum ancak bir süre sürdükten sonra ihtiyaç duymuyorsunuz, motosikletle bütünleşiyor ve aramıyorsunuz.

Güzel proje fakat çok gereksiz. Motorun sesine ve çekişine bir kere alıştıktan sonra vites göstergesi tamamen gereksiz kalıyor. Hatta devir göstergesi de bir süre sonra önemsizleşiyor. 70.000 kilometredir pulsar kullanıyorum artık göstergeye neredeyse hiç bakmıyorum diyebilirim. Hareket halindeyken gözüm sağ ayna, ileri, sol ayna, ileri, sağ ayna, ileri... şeklinde hareket ediyor.

Ben de ihtiyaç duymuyorum şahsen vites göstergesine ama kenarda duruyordu ucuz diye almıştım zamaninda, evde duracagina motorda dursun dedim

Motosikleti
D400
Güzel bir proje.

Ns200 e geçerken vites göstergesi olmadan nasıl yaparım diye korkmuştum, sadece boş göstergesi olması yeterli bir durummuş.

hatta vites göstergesi olmadıgından artık devir saatine en son ne zaman baktıgımı bile hatırlamıyorum. cok nadir hıza bakıyorum.

konu dışı olacak ancak gidon değiştirmişsiniz ya da gidon arası demir takmışsınız. Tam olarak görsel paylaşabilri misiniz, bende gidon revizesi düşünüyorum.

konu dışı olacak ancak gidon değiştirmişsiniz ya da gidon arası demir takmışsınız. Tam olarak görsel paylaşabilri misiniz, bende gidon revizesi düşünüyorum.

Alüminyum elcik korumayı ns 200'ün saçma sapan üretilmiş gidonuna monte etmek için bir ara aparat yapmıştım güzel olmuştu.
oXQQ8q.jpg

lqYYrp.jpg

ZXNNQz.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar