Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
https://youtu.be/MMp8H8j1osw
Motorum 48binde ve yaklaşık 20bin kmdir kullanmaktayım. Gelen sesi motorcuma sorduğumda kafana takma tüm pulsarlar böyle çalışıyor desede kafamda soru işareti kaldı.Bloktan gelen bu sesin sebebi sizce nedir?
Motoru aldığımdan beri sürekli yaşadığım sıkıntı. İkinci el aldığım motorumun kilometreside düşük olmasına rağmen sürekli lastik döndükçe fren sesi geliyordu. Tamircime götürdüğümde balatan bitmiş diyip balataları değiştirdi. 3 aydır ne bir sürtme sesi fren yapma olayı yaşamadım ama şu 1 aydır...
Ls2 ff353 ile axxis draken dekers kask arasında kaldım fiyatları aynı olmakla beraber ls2 bilindik bir kask axxisede araştırmalarım sonucu mtnin yan markası olduğunu öğrendim. Sorum şu ki iki kasklada deneyimi olan arkadaşlar var mı? Hangisini önerirsiniz. Gönlüm axxisten yana ama yeni çıkmış...
Herkese iyi günler internette denk geldiğim birşeyden bahsetmek istiyorum. Adam aracın camlarına traş köpüğü sürüp siliyor cam birdaha buhar yapmıyor. Malum kış geliyor. Vizörlerimiz buğu yapacak. Bu yöntem vizörlerde işe yarar mı ya da bildiğiniz başka bir yöntem varmı ?
İyi akşamlar malum kış geldi motorsikletimin üzerindeki orjinal lastiklerinin ömrü bitti 15bin km kaya kaya soğuk soğuk terleyerek yedik. Bütçemin el verdiği kadar ön arka lastiğimi değiştirmek istiyorum ve Anlas tournee ve mb 34 arasında kaldım arada fiyat farkı var bütçem mb 34e daha yatkın...